Четвъртък, 09 Юли 2020

Четвъртък, 05 Септември 2019 10:02

Вежди Рашидов: Ще има компромати и удари под кръста на тези избори

По повод ремонта на „Граф Игнатиев” бившият министър на културата заяви, че улицата никога не е била по-хубава отсега, а преди е била „една кочина”

 

„Тези избори ще бъдат доста неприятни, защото без да искаме станахме професионалисти на черния пиар, което минава нормалните граници на правене на политика. Тя не е арогантност, безпардонност и мръсотия, а позиции. Ще се появят много компромати и удари под кръста”. 

Това коментира в предаването „Тази сутрин” по бТВ Вежди Рашидов, председател на културната комисия в парламента. По думите му София не е салам, който да видим кой ще го яде, а жив организъм.

„Важно е да има един работещ човек, който да развива този организъм по бавен, но сигурен начин. Не трябва да гледаме на София като говорилня. В България изработихме една плеяда от хора, които говорят много хубаво, но никога не са правили нищо”, коментира Вежди Рашидов.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Според него Мая Манолова е активен човек и той самият винаги е имал симпатии към нея. От друга страна обаче, с работата си досега, Йорданка Фандъкова се е доказала, смята Рашидов.

Относно скандалния ремонт на „Граф Игнатиев” бившият министър на културата коментира, че улицата никога не е била по-хубава отсега, а преди е била „една кочина”. Според него това, че някой се е спънал не е повод за негативното говорене.

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 05 Септември 2019 10:02
  Айде спрете да крадете в такива мащаби, бе!

  Добре че сме благословени с прекрасен климат, че да сме изпозагинали досега, ако бяхме в тропиците. Простата аритметика доказва само едно: градът ни се управлява от прости хора. Прости и крадливи.

   

 • Четвъртък, 05 Септември 2019 10:02
  След пороя в София: Над 700 сигнала за наводнени булеварди, подлези и квартали без ток (обзор)

  Общината в София бърза да почисти шахтите заради очакван нов дъжд следобед.

  Над 700 са получените сигнали за наводнени булеварди, подлези, спирки на метрото, закъсали автомобили и квартали без ток - това е равносметката след снощната силна буря в София.

  Един човек е леко пострадал, съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова. 63-та линия на градския транспорт в участъка от "Бяла чешма" към "Цар Борис Трети" е отклонена зарази завиряване.

  Няма други промени в движението на градския транспорт в София. И към момента екипи на Столичната община и на пожарната отводняват улици в кварталите "Красна поляна" и "Манастирски ливади", информира кметът Йорданка Фандъкова.

 • Четвъртък, 05 Септември 2019 10:02
  Борисов: Вече не нося телефони, сутрин снимам чекмеджета, дрешници, гардероби (Видео)

  Премиерът Бойко Борисов присъства на символичната първа копка на сградата на българския суперкомпютър в "София техпарк".

Оставете коментар