Понеделник, 10 Август 2020

Понеделник, 09 Септември 2019 10:32

Шефът на НАП-Пловдив прикрива сина си

В катастрофата загина възрастна жена

Шефът на НАП – Пловдив се е опитал да прикрие сина си Ивайло Найденов, след като той блъсна с колата си и уби 78-годишна жена в града под тепетата. Впоследствие 20-годишният младеж е направил пълни самопризнания. Тестовете за алкохол и наркотици, направени на Найденов след катастрофата, били отрицателни, съобщава Нова ТВ, позовавайки се на източници от полицията .

Найденов има 13 нарушения за шофиране с превишена скорост, без колан и за отнемане предимство на пешеходец на пешеходна пътека. Около половин година, след като получава книжка, тя му е отнета за три месеца за каране с висока скорост. В момента е на свобода под гаранция от 10 000 лева.

В ефира на Нова ТВ дъщерята на жертвата призова свидетели на инцидента да говорят. Николина Русева обясни, че на мястото, където е загинала майка й, срещнала момче, което признало, че е видяло случилото се. То обаче отказва да отиде в полицията.

„Притесняваме се случаят да не се потули. А ние искаме справедливост. За нас тя се изразява в това на момчето да му бъде отнета книжката за цял живот. Ако го вкарат в затвора, той няма да се поправи. Може дори да стане и по-лошо”, сподели Русева пред Нова ТВ.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Тя каза още, че никой от семейството на виновния шофьор не е потърсил близките на убитата жена.

Припомняме, че нещастният инцидент стана на 28 август в района на жилищен район „Тракия” в Пловдив, до блока, в който живее семейството на Валентин Найденов. Синът му Ивайло е блъснал жената, след което е избягал, твърдят от МВР. По-късно е задържан от полицията.

78-годишната пешеходка е издъхна на следващия ден в болницата. Тогава шефът на НАП-Пловдив обясняваше, че синът му не е напускал местопроизшествието, а инцидентът е станал при маневра на заден ход.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар