Четвъртък, 04 Юни 2020

Понеделник, 09 Септември 2019 10:32

Шефът на НАП-Пловдив прикрива сина си

В катастрофата загина възрастна жена

Шефът на НАП – Пловдив се е опитал да прикрие сина си Ивайло Найденов, след като той блъсна с колата си и уби 78-годишна жена в града под тепетата. Впоследствие 20-годишният младеж е направил пълни самопризнания. Тестовете за алкохол и наркотици, направени на Найденов след катастрофата, били отрицателни, съобщава Нова ТВ, позовавайки се на източници от полицията .

Найденов има 13 нарушения за шофиране с превишена скорост, без колан и за отнемане предимство на пешеходец на пешеходна пътека. Около половин година, след като получава книжка, тя му е отнета за три месеца за каране с висока скорост. В момента е на свобода под гаранция от 10 000 лева.

В ефира на Нова ТВ дъщерята на жертвата призова свидетели на инцидента да говорят. Николина Русева обясни, че на мястото, където е загинала майка й, срещнала момче, което признало, че е видяло случилото се. То обаче отказва да отиде в полицията.

„Притесняваме се случаят да не се потули. А ние искаме справедливост. За нас тя се изразява в това на момчето да му бъде отнета книжката за цял живот. Ако го вкарат в затвора, той няма да се поправи. Може дори да стане и по-лошо”, сподели Русева пред Нова ТВ.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Тя каза още, че никой от семейството на виновния шофьор не е потърсил близките на убитата жена.

Припомняме, че нещастният инцидент стана на 28 август в района на жилищен район „Тракия” в Пловдив, до блока, в който живее семейството на Валентин Найденов. Синът му Ивайло е блъснал жената, след което е избягал, твърдят от МВР. По-късно е задържан от полицията.

78-годишната пешеходка е издъхна на следващия ден в болницата. Тогава шефът на НАП-Пловдив обясняваше, че синът му не е напускал местопроизшествието, а инцидентът е станал при маневра на заден ход.

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 09 Септември 2019 10:32
  България е осъдена заради данъчен произвол

  България е осъдена в Страсбург заради абсурден казус, забъркан от данъчните, видя "Сега" в решенията на Европейския съд по правата на човека. След години размотаване НАП възстановява неправомерно събрани над 42 хил. лв. данъци, за което плаща и над 40 хил. лв. лихви. Отделно от това данъкоплатците трябва да платят и 3500 евро обезщетение, присъдени от Страсбург.

  Йордан Антонов, който е роден през 1940 г., се оплаква, че в продължение на години не са му върнати събрани данъци, за които има окончателни съдебни решения, че дължи.

  Сагата започва през 2000 г., когато на Антонов е направена ревизия. По това време той ръководи земеделска кооперация. На 2 март 2001 г. данъчните в Силистра издават ревизионен акт, според който Антонов дължи 55 013 лв. Върховният административен съд (ВАС) отказва да разгледа жалбата му срещу ревизията, тъй като Антонов е изпуснал срока да обжалва.

 • Понеделник, 09 Септември 2019 10:32
  40 дни без Милен Цветков

  Днес се навършват 40 дни без журналиста Милен Цветков, който бе пометен на столичен светофар от дрогиран младеж. Известният телевизионен водещ издъхна на път за болницата, заради тежките си травми.

 • Понеделник, 09 Септември 2019 10:32
  Влади може и да забравя, но документите, доказателствата и свидетелите остават

  Васил Божков обещава още разкрития за структурите към Министерството на финансите

Оставете коментар