Неделя, 31 Май 2020

Неделя, 22 Септември 2019 10:46

Каракачанов: Армията може да реагира с жива сила при наплив на границата

Ще бъдат ли изпратени 2000 военни на границата с Турция и каква е ситуацията с мигрантския наплив коментира пред БНТ вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов

„Никой не казва, че ще бъдат изпратени само на границата с Турция, нелегални мигранти преминават и през гръцката граница. Има си разчети, които са направени. Има си план, ако се наложи, армията може да реагира с жива сила, със съоръжения, с техника, полеви кухни, медицински кухни и т.н.“, каза Красимир Каракачанов.

Той коментира и изключването на партия "Атака" коалиция "Обединени патриоти".

„От "Атака" не можаха да преглътнат гласовете на ВМРО. Когато твой коалиционен партньор вземе 150 000 гласа и вкара двама евродепутати, това трудно се преглъща. Защото политика не се прави от кръчмата, прави се реално в институциите и когато някой върши работа, хората го виждат.“

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Заедно с Каракачанов, в студиото събеседник беше и Ангел Джамбазки, който е кандидат на ВМРО за кметския пост в София. Джамбазки е най-подготвен, той е подходяща кандидатура, бил е общински съветник, в момента е най-активния български евродепутат. Млад, енергичен човек, който има конкретни решения за проблемите на София, категоричен е Каракачанов.

От своя страна, Ангел Джамбазки отправи упрек към съдията и системата, пуснала на свобода предсрочно австралиеца Джок Полфрийман, осъден за убийството на българския студент Андрей Монов.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар