Събота, 06 Юни 2020

Неделя, 20 Октомври 2019 13:34

Нинова в Дунавци: Кметствата трябва да имат самостоятелен бюджет от общините

Дойдох във вашето малко населено място Дунавци, за да ви дам кураж, че не сте забравени

С тези думи се обърна към жителите на града, разположен близо зо Виден, лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Всеки българин, където и да живее, има еднакви права на живот, на здравеопазване, на работа и доходи. Нашият кандидат за кмет е председател на Националното сдружение на кметове на кметства. Заедно с тях от години се борим кметствата да имат самостоятелен бюджет, а да не зависят от решенията на кмета на общината. Така и вие ще сте защитени и осигурени", заяви още лидерът на БСП.

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 20 Октомври 2019 13:34
  Агоп Каспарян: Само Нинова предложи икономически мерки, близки до хората

  Голямата пропаст, която тепърва предстои между бедни и богати заради пандемията, поставя на дневен ред въпроса за прогресивно данъчно облагане. Целта е облекчаване данъчното бреме на по-бедните, казва икономистът в интервю за „Епицентър“

 • Неделя, 20 Октомври 2019 13:34
  Нинова: Господа, говорещи за разцепление, използвайте внимателно думите

  „В ГЕРБ има разцепление. Там членове напускат и декларират, че отиват в партията на Цветанов. Защо нито един журналист не пита дали в ГЕРБ има разцепление, а всички го търсят в БСП, където го няма”, подчерта лидерът на БСП и увери, че бъдещето на БСП и на България сега е в ръцете на членовете на БСП.

   

  „Напоследък чувам коментари, че БСП се разцепва. Разцепление означава една част от членовете да напуснат партията и да си направят друга – както беше между Станишев и Първанов. В парламентарната група разцепление означава една част да напусне и да оформи самостоятелна група. Има ли и най-малък симптом за това? Не съм чула за такова нещо, а познавам добре процесите и настроенията и в партията, и в парламента.” Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова пред БСТВ.

  „Така, че, господа, говорещи за разцепление, използвайте внимателно думите. В ГЕРБ има разцепление. Там членове напускат и декларират, че отиват в партията на Цветанов. Защо нито един журналист не пита дали в ГЕРБ има разцепление, а всички го търсят в БСП, където го няма”, подчерта лидерът на БСП.

 • Неделя, 20 Октомври 2019 13:34
  Корнелия Нинова: Не сме забравили, че правителството на Борисов превърна България в сметище

  Искаме чиста вода, чиста храна и чист въздух, заяви лидерът на БСП

Оставете коментар