Четвъртък, 09 Юли 2020

Сряда, 13 Ноември 2019 07:23

Цеките от Efbet – собственици на купища имоти за десетки милиони в България и чужбина

Баровците изнасят пари в брой в чужбина, купуват като луди земи, апартаменти и къщи по цял свят

Собствениците на Efbet Стефан Найденов – Цеката и синовете му Боян и Цветомир Найденови живеят като истински крезове, макар и да се правят на скромни жители на столицата. Жителите на кв. „Лозенец” в София например отдавна се шегуват, че много скоро махалата ще бъде прекръстена „Цекин дол“. Освен десетките казина, които тримата са отворили на всеки ъгъл в квартала, централният офис на Efbet е именно на бул. „Джеймс Баучер“ в Лозенец. Сградата е нова и ултра модерна, а пред нея винаги има спрени куп луксозни лимузини, с които из града претенциозно шетат Боян и Цветомир Найденови. И двамата братя имат огромна охрана, като според запознати, само разходите по нея надхвърлят сумата от 50 000 лева месечно.

Старият Цека, Стефан Найденов, също живее в "Лозенец" и обича да пие кафето си в малко заведение на ул. „Златовръх“. По-надолу от него, пак на „Златовръх“, се намира и луксозната кооперация, в която той и синът му Боян обитават огромни апартаменти.

Кооперацията на ул. “Златовръх” в Лозенец

Сградата е нова и се намира точно до чуждо посолство, което гледа срещу близкия парк. Според запознати, жилищата там вървят по 3000 евро за квадратен метър, а двата апартамента на баровците от Efbet са на приблизителна стойност 4 милиона лева.

Цветомир Найденов пък оказа поредният крупен фен на строителна фирма „Артекс“.

Сграда “Диамант” на “Артекс” до Дианабад в София

Новата сграда на „Артекс“, в която живее изпълнителният директор на Efbet, се нарича „Диамант“ и е едно от последните „бижута“ на строителната фирма. Стъкленото чудо се намира само на метри от басейн „Дианабад“ и на по-малко от 100 метра от горния край на парка. Според експерти по недвижими имоти цената на апартамента на Цветомир надвишава сумата от 3 милион лева, тъй като цените там са по 5 000 евро на кв.м.

Офис на Efbet на бул. “Джеймс Баучер” в Лозенец

В същото време запознати твърдят, че Цветомир отдавна има любовница в Милано, Италия, която освен, че често посещава, собственикът на Efbet също така и финансирал различните й прищевки. Една такава прищевка било и супер луксозно жилище в центъра на италианския град, което Цветомир купил за красавицата. Клюката твърди още, че в разгара на любовта им Цветомир хвърлял по възлюбената си по 1 милион лева месечно, за да угажда на все по-лудите й капризи.

Близки до тримата собственици на Efbet твърдят, че освен в Италия, баровците имат собствени къщи в Гърция и Румъния.

Наскоро двамата братя дори инвестирали и в имот на шикозен карибски остров, където най-вероятно редовно изнасят изпратените от скритата си хазартна дейност пари.

Само Истината

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар