Понеделник, 13 Юли 2020

Петък, 29 Ноември 2019 12:17

Пожарът в "Пирогов", довел до смъртта на двама души, не е причинен от взрив

Пожарът в "Пирогов", довел до смъртта на двама души в нощта на вторник срещу сряда, не е причинен от взрив.

Това съобщи вътрешният министър Младен Маринов:

„Оказва се, че няма и стена, която да е разрушена - има напукана стена, най-вероятно е започнало първо горене, след това се е чуло нещо като пукот вследствие на високата температура“, каза вътрешният министър Младен Маринов, съобщи БНР.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Вчера директорът на националната пожарна Николай Николов изключи вероятността инцидентът да е причинен от авария в системата, която доставя кислород. Разследващите продължават работа и по версията за запалена цигара. Очакват се резултатите от експертизата, която трябва да  установи откъде е дошла искрата, причинила пожара във Второ вътрешно отделение на „Пирогов“.

 

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 29 Ноември 2019 12:17
  Бащата на пребитото момче: Президентът Радев посети сина ми

  “Хората, които може би са хвърляли бутилки и наистина са извършвали хулигански прояви, следва да бъдат арестувани, а не моят син”, обясни родителя

 • Петък, 29 Ноември 2019 12:17
  МВР шефът веднага да уволни полицаите пребили момчето! Трябват оставки!

  Той е студент в трети курс – право, учи в Хага, съобщава сайтът “Афера”.

  Снощи след като младият мъж буквално бе смлян от бой от десет изрода в униформи, полицаите са го закарали в ареста на Трето РУП в София.

  ЦЯЛА НОЩ МОМЧЕТО Е ДЪРЖАНО В ТЕЖКО СЪСТОЯНИЕ В АРЕСТА!!!

  Чак сутринта, когато се влошава много, го закарват в Пирогов и в момента Евгени Марчев е там с полицейска охрана пред вратата на стаята.

  При него не пускат никого, само майка му е успяла да влезе, тъй като е лекар.

  Евгени Марчев е с тежко комоцио и десетки други поражения, бил е в много тежко състояние, но Слава Богу, в момента е стабилен.

  Пред АФЕРА близък на битото момче заяви: „Той е приятел на сина ми и заедно с други приятели са били снощи на протеста. След 23 часа Евгени е бил извлечен от седем осем полицая от групата на протестиращите и зверски пребит зад колоните. Сега не пускат нито адвокат, нито журналисти да го видят в Пирогов, не пускат и родителите му. Нещо повече – от пресконференцията на безумния главен секретар стана ясно, че ще повдигнат обвинение за едро хулиганство. Сигурно свидетели ще бъдат биячите. Но момчетата и момичетата от протеста също искат да свидетелстват.“

  По отвратителен начин по телевизиите пълно идиотщини говорят главният секретар на МВР с изключително „интелигентната“ си физиомутра, както и строени ченгета, които пищят как им били счупени пръстите. Ами, като биете като изроди, ще си чупите пръстите! Изкараха се ангели небесни, като че ли не виждаме с очите си как бият уродски без да има причина.

  Какво налагаше такъв зверски бой от толкова полицаи над беззащитен човек, така и така хванат от тях, на всичкото отгоре със сложени от тях белезници?!

  И продължават ДА ЛЪЖАТ ОТ МВР – МЕТО, ЧЕ НЯМАЛО НАСИЛИЕ! ИЗРОДИ!!!

  МВР – Мето – върха на малоумието на Хунтата!

  Силно приближено видео, за да се види по-ясно бруталния полицейски побой!

   

 • Петък, 29 Ноември 2019 12:17
  Горещ слух: Битият от полицията е починал?

  От МВР отрекоха да има тежко пострадал, двама постъпили за лечение в „Пирогов“

Оставете коментар