Понеделник, 30 Март 2020

Неделя, 19 Януари 2020 13:24

ОТНОВО и ОТНОВО! Сайтът на Efbet се срива по време на залагания, играчи губят сериозни пари

Хазартната компания дължи отговор на „изгорелите” за причините

 

 

Сайтът на хазартната марка Efbet се срина за пореден път в събота – точно когато беше пик на онлайн залаганията във футбола. В продължение на часове на сайта имаше съобщение, че се обновявава, а през това време бесни фенове коментираха в социалните мрежи, че губят сериозни пари.

Въпросите, който всички играчи си поставят, са:

- дали това е пореден технически проблем;

- какво му е обновеното на сайта, след като след това си е същият, както и проблемите с него;

- не е ли „техническа” схема, за да им вземат парите;

- или се крие някаква по-важна информация, която би трябвало да е обект на разследващите органи.

Последното предположение ни връща към декември миналата година, когато сайтът за онлайн залози пак спря, веднага след като стана ясно, че Специализираната прокуратура започна разследване на дейността на хазартната марка Efbet. От тогава до сега такива спирания, довели до брутално ограбване на играчите, са се случвали още четири пъти.

Възмутени потребители за пореден път се оплакват, че в един от най-силните на спортни събития дни платформата на Efbet им е блокирала значителни финансови ресурси, като някои от тях силно се притесняват, че може би никога повече няма да видят парите си.

Efbet дължи най-малкото обяснение, което този път да реализира и на практика, обновявайки наистина сайта си за онлайн залагания.

 

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 19 Януари 2020 13:24
  "Еврофутбол" също е плащал хазартни такси на по-ниска тарифа

  Отчет на дружеството, в което братя Найденови са партньори с Васил Божков и Кокалис, показва едва 23 млн. лв. такса при събрани над 520 млн. лв. залози. Проблемът с тезата на братя Найденови е, че заобикаляне на закона в търсене на по-изгодно облагане е прилагал и "Еврофутбол". А това е не само дружество, в което те са съдружници с Божков, а и че Боян Найденов е управител до юли 2019 г.

 • Неделя, 19 Януари 2020 13:24
  МнВР: България не е уведомявана от ОАE Васил Божков да е освобождаван от ареста

  "Посланик Богдан Коларов отправи спешно запитване към властите дали изнесената информация е вярна. Засега нищо не потвърждаваме", заявиха от МвНР. 

 • Неделя, 19 Януари 2020 13:24
  Радев подкрепи държавния монопол в лотарията

  Президентът Румен Радев е подписал указа за обнародването на промените в Закона за хазарта, с които се създава държавен монопол в лотарията с талончета за търкане. Указът вероятно ще бъде обнародван в следващия брой на Държавен вестник във вторник, съобщиха за „Сега” от прессекретариата на държавния глава.

  От влизането в сила на закона всички издадени лицензи извън тези на спортния тотализатор за организиране на лотарийни игри (с изключение на томбола, бинго, кено и техните разновидности), се прекратяват. От този момент провеждането на тези лотарийни игри е в нарушение на Закона за хазарта и подлежи на санкция. Занапред лотарията ще се организира само от държавно предприятие "Български спортен тотализатор", като то има 6-месечен срок да изпълни изискванията към обектите и персонала, които ще продават билетите. 

Оставете коментар