Неделя, 12 Юли 2020

Сряда, 05 Февруари 2020 10:37

Борисов с коментар за изявлението на Радев: Който иска да напада, да продължава

Започна заседанието на Министерски съвет. Премиерът Бойко Борисов коментира за съвсем кратко горещата тема, нажежила страстите в последните часове след снемането на доверието към правителството от президента Румен Радев.

"Днес прегледах пресата, ние не сме нарушили добрия тон. Който иска да го прави, да продължава", заяви Борисов.

В началото на правителственото заседание се обърна голямо внимание на смъртоносния коронавирус.

По темата се изказа министърът на здравеопазването Кирил Ананиев.

Ананиев разкри информация за българите, които са изолирани във Варна и Хасково заради съмнения за коронавирус.

Той съобщи, че семейството в хасковската болница и мъжът във Варна не са носители на коронавирус според резултатите от изследванията им. Към момента няма данни за мъжа, защото следобед ще са готови неговите резултати.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

През вчерашния ден 1 763 души са пристигнали, от които 5-тима китайци. Те нямат температура, но са поставени под карантина.

Ананиев разкри, че има две китайски сдружения в България на студентите и бизнеса, които сами организират посрещането на китайците в страната ни я и след като пристигащите преминат през нашата проверка те ги завеждат с техен транспорт до мястото, където живеят и ги наблюдават 14 дни, което облекчава дейността на нашите власти. Усилено наблюдение има и на пазара в "Илиенци", информира министърът

Премиерът Борисов добави, че България има прекрасни отношения с Китай и това е огромно нещастие, което се случва в момента. "Дай Боже да се намери бързо решение", заключи Бойко Борисов.  

източник: Новини.бг

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар