Събота, 29 Февруари 2020

Вторник, 11 Февруари 2020 11:35

Председателят на "Сини Сърца": Не е вярно, че Божков е вкарал "Левски" в дългове

Какво е бъдещето на "Левски" и как може да бъде спасен синият клуб от финансовата криза - гост по темата в Сутрешния блок на БНТ беше Илия Христов, председател на Сдружение "Сини Сърца".

Засега пътят за спасение на "Левски" е неизвестен. Аз обаче не искам да говоря от името на цялата левскарска общност, в момента представлявам единствено Сдружение "Сини Сърца", уточни Христов.

Той коментира инициативата феновете на "Левски" да организират дарения за клуба.

Илия Христов, председател на Сдружение "Сини Сърца": Въпросът е колко време ще продължи този огън, колко ще може да се поддържа тази енергия в хората, защото става въпрос за един доста дълъг период от време.

Илия Христов е категоричен, че собственикът на "Левски" Васил Божков, който е с обвинения от прокуратурата, не е вкарал отбора във финансови дългове.

Илия Христов, председател на Сдружение "Сини Сърца": Не е вярно, че е задължил "Левски", напротив дълговете ни са намалени. Клубът имаше задължения над 30 млн. лв, а в момента са около 16-17 млн. и това беше изнесено с документи на срещата с Васил Божков.

Вариантът за спасение е само един - да се намерят спонсори, да се намерят хора, които могат да се ангажират с клуба, категоричен е привърженикът на синия клуб.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар