Понеделник, 06 Юли 2020

Сряда, 12 Февруари 2020 12:04

БСП и ДПС приветстваха Гешев за решението за пълна проверка на приватизацията

Лидерът на БСП Корнелия Нинова изненада всички, като похвали инициативата на главния прокурор Иван Гешев за проверка на целия приватизационен процес.

"Това е прекрасна инициатива. В обществото има съмнение за сделките", обяви Нинова. Припомняме, че Корнелия Нинова също има активно участие в приватизационния процес с приватизацията на дружеството "Техноимпекс". Пред журналистите в парламента соцлидерката адмирира решението на Гешев и добави, че ще трябва да погледнат искането му и юридически, тъй като не е ясно дали може да се търси наказателна отговорност, ако бъдат открити нарушения.

Председателят на БСП подкрепи главния прокурор и по темата за организаторите на "Луков марш", които Иван Гешев поиска да бъдат разследвани.

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ също коментира в кулоарите на Народното събрание новината, че главният прокурор Иван Гешев е възложил на ДАНС проверка на целия приватизационен процес.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Според Карадайъ има много неясноти около приватизационните сделки. "Най-добрият вариант е да се направи пълен преглед на целия приватизационен процес. Ние приветстваме тази идея на прокуратурата", обяви Карадайъ. Лидерът на ДПС коментира и новината, че Министерски съвет одобри предложението за закупуване на машини за предстоящите избори за Народно събрание. "Не знаех. След като е решено на Министерски съвет, има малко по-голяма вероятност това гласуване да се случи", заяви той.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар