Събота, 04 Април 2020

Четвъртък, 13 Февруари 2020 15:28

Сачева: Ако оставката ми ще реши проблемите, нямам нищо против да я подам

Ако моята оставка ще донесе решение на проблемите, нямам нищо против да я подам, заяви на брифинг в парламента социалният министър Деница Сачева, предаде БНТ.

Днес майките от „Системата ни убива“ отидоха в парламента, където проведоха срещи с народни представители. Те обявиха, че ще организират национален протест с искане за оставката на Сачева заради Закона за личната помощ.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Всички хора с увреждания в България са 674 000, а всички деца са 26 000. Когато ние чуваме протестите, е добре да чуваме гласовете и на тези, които мълчат", коментира Сачева.

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 13 Февруари 2020 15:28
  Фейсбук група събира подписи, иска оставката на Караянчева

  Скандалното изявление на Караянчева, с което детронира в политическата история Мария-Антоанета и нейното Яжте пасти, предизвика искане на оставката й. В интернет вече има онлайн петиция 

 • Четвъртък, 13 Февруари 2020 15:28
  Пик на безработни и болнични за карантина заради коронавируса

  59 са заявленията по програмата "60/40". Изплащането на пенсиите ще започне от 7 април, съобщи социалният министър

 • Четвъртък, 13 Февруари 2020 15:28
  Протестиращите пред МС медици искат оставката на правителството

  Премиерът Бойко Борисов обеща в събота пакет от мерки за преговори по исканията на Синдиката на медицинските специалисти, но все още няма официална покана за обсъждането им.

  Продължава протестът в палатковия лагер пред Министерския съвет на синдиката на медицинските специалисти и на Гражданска инициатива "Системата ни убива".

  В отворено писмо до президента, депутати, омбудсмана, медиите и всички граждани, майките на деца с увреждания заявяват: "Вече искаме оставката на правителството и отказваме каквито и да било преговори с представители на кабинета "Борисов 3".

  За "Хоризонт" на БНР Мая Илиева каза, че председателят на здравната комисия в парламента Даниела Дариткова трябва да понесе отговорност за думите си от петък, когато окачестви барикадата на петте сестри като целенасочена провокация.

Оставете коментар