Сряда, 08 Април 2020

Петък, 21 Февруари 2020 09:25

Корнелия Нинова в Русе: Избираме не само председател, а политиките за следващите четири години

Председателят на БСП Корнелия Нинова се срещна с партийния актив, коалиционни партньори и симпатизанти на партията в Русе. Тя ги поздрави за избрания кмет на Русе Пенчо Милков и им благодари за успеха.

"Вие показахте, че когато сме единни и издигнем добър кандидат, успяваме. Преди имахте един депутат- сега трима, от 6 общински съветници- сега сте 14, имате кмет. Имате основание за самочувствие.

Тук показахте, че алтернативата е възможна. Тя е възможна и в национален мащаб. И не само възможна, тя е наложителна и неизбежна. Тя не се изразява просто в смяна на една партия с друга в управлението. Нашата алтернатива е вместо корупция и безнаказаност- върховенство на закона за всички и справедливост. Вместо недостъпно здравеопазване - такова, гарантирано за всеки. Вместо огромни неравенства- справедливи доходи и пенсии, вместо монополи и картели- добри условия за малък и среден бизнес. И не на последно място- вместо задкулисие и договорки- открита и честна политика", заяви Корнелия Нинова.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Тя изтъкна, че сега, в отчетно - изборната кампания, когато е мобилизирана цялата партия, е време за ключови решения.

"Отчитаме какво направихме за четири години и какво не можахме. И избираме- не просто ръководни органи и председател, а избираме политиките, които ще отстояваме в следващите четири години. Сега вие имате думата. Вие пишете оценките . Що се отнася до прекия избор на председател- гарантирайте три неща- чисти списъци, висока активност и свободен избор. Това, за което винаги сме претендирали на национални избори, да покажем ,че ние можем да го направим на вътрешнопартийни", призова председателят на БСП.

 

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар