Четвъртък, 02 Юли 2020

Понеделник, 20 Април 2020 18:44

Радев: Смъртта на Милен Цветков осветли това, което грози българина: да стане жертва на беззаконието

В последните години българските медии осъдиха на мълчание професионалисти, които смущават с въпросите си. С тях хората загубиха своите говорители в ефира. На фона на днешното медийно безвремие имената им се открояват.

Това написа на личната си страница във Фейсбук президентът Румен Радев по повод нелепата смърт на журналиста Милен Цветков, който вчера беше пометен и убит от 22-годишен дрогиран шофьор.

Ето какво още написа Радев:
"Трагичната смърт на журналиста Милен Цветков осветли онова, което днес грози всеки български гражданин: да стане жертва на беззаконието. На пътя това често е свързано със загуба на човешки живот.
Обществената реакция на трагедията далеч надхвърля частния случай, защото водещият Цветков задаваше въпроси, които интересуват хората. Загубихме баща, активен гражданин и журналист, който не търсеше комфорта на безличието".

 

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 20 Април 2020 18:44
  Радев: Прокуратурата да публикува незабавно целия „чат“ с Бобоков

  Селективното публикуване на отделни съобщения създава внушения за нещо скрито, заявиха от президентството

  Държавният глава Румен Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия му „чат“ с Пламен Бобоков, съобщават от прессекретариата на президента.

  Селективното публикуване на отделни съобщения от г-н Пламен Бобоков до държавния глава без отговорите на президента създава внушения за нещо скрито и нередно. В обществен интерес е прокуратурата да публикува целия чат между президента и г-н Пламен Бобоков.

 • Понеделник, 20 Април 2020 18:44
  Руснаците окончателно решиха: Путин има право да бъде президент до 2036 г.

  Това стана ясно, след като 72.92% от упражнилите правото си на вот руснаци гласуваха „за“ поправки в Руската конституция

 • Понеделник, 20 Април 2020 18:44
  НС отхвърли ветото на президента върху разпоредби в Закона за МВР

  Мнозинството в Народното събрание преодоля президентското вето върху разпоредби в закона за МВР и отново прие последните поправки в закона, които предвиждат създаване на нова Главна дирекция "Жандармерия, специални операции и борба с тероризма", съобщи БНР.

Оставете коментар