Събота, 04 Юли 2020

Четвъртък, 30 Април 2020 11:09

Гешев за Лозан Панов: Опитва се да избяга от отговорност за пореден път, недостойно е

Това е болшевизъм от чист вид, г-н Панов никога не е виновен, дори когато греши, каза още главният прокурор

"Г-н Панов се опитва да избяга от отговорност за пореден път, недостойно е, както когато не подаде данъчна декларация. Това е болшевизъм от чист вид, партията е виновна докато когато греши, г-н Панов не е виновен дори когато греши". Това каза на онлайн заседание на ВСС главният прокурор Иван Гешев. Целта на заседанието е да се реши дали има основание да бъде отстранен председателя на ВКС Лозан Панов.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

До този казус се стигна, след като в сградата бе заснет музикален клип с провокативно съдържание, който според кадровиците уронил престижа на съдебната власт. Идеята на ВСС е Съдебната палата да мине под управлението на председателката на Софийския апелативен съд Даниела Дончева.

Източник: БЛИЦ

 

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 30 Април 2020 11:09
  Иван Гешев: Докато не прекъснем зависимостите между политици, олигарси и медии, няма да живеем добре

  Днес, 02.07.2020 г., главният прокурор на Република България Иван Гешев и говорителят на главния прокурор Сийка Милева посетиха гр. Гоце Делчев във връзка със специализирана полицейска акция по противодействие на битовата престъпност. На място бе и главният секретар на МВР Ивайло Иванов. До момента са задържани 16 лица, предимно по обвинения, свързани с наркоразпространение и търговия с акцизни стоки.

 • Четвъртък, 30 Април 2020 11:09
  Гешев категоричен: Прокопиев е подсъдим и ще бъде такъв!

  Българската прокуратура има намерение в близкия месец да изложи вижданията си за най-важните промени в Наказателния кодекс и Наказателно-процесуалния кодекс под формата на експертно виждане до Народното събрание. Това обяви пред депутатите главният прокурор Иван Гешев.

 • Четвъртък, 30 Април 2020 11:09
  Иван Гешев предложи закриване на 38 районни прокуратури

  Предлагам да бъде продължен процесът по оптимизиране на районните прокуратури (РП) в страната, като се съобразят както валидните за всички районни прокуратури критерии, така и спецификите за всеки апелативен район“, пише главният прокурор

Оставете коментар