Понеделник, 10 Август 2020

Четвъртък, 23 Юли 2020 13:08

Съзнателно подклаждат К19-епидемията от РЗИ - МЗ

Заветът на доц. Ангел Кунчев от НОЩ, избран депутат от ГЕРБ: "Целта е, докато дойде ваксина, да задържаме изкуствено епидемията“ , се изпълнява безукорно от Регионалната здравна инспекция в София, като се оставят безконтролно да щъкат из града заразени, очевидно с цел за поддържане висока на бройката позитивни случаи.

Веднъж влезли в статистиката и свършили работа за политическо "страхуване", случаите, които са и човешки съдби, спират да бъдат интересни и важни за РЗИ.

Това е повсеместна практика в цялата страна, за което получихме лични сигнали, които по-долу описваме. т.е. е съзнателна политика на Министерството на здравеопазването, което напуска Кирил Ананиев, за да се върне там, където беше министър в СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ - ПРАВИТЕЛСТВО, КОЕТО СПОРЕД ПРЕМИЕРА БОРИСОВ БИЛО РЕДЕНО ОТ ДПС - в Министерството на финансите.

Явно с цел здравната епидемия, която изпусна, да стане и икономическа, та който не е ударен от вируса, а това са статистически 99,9% от българите, да бъде ударен по джоба. Как работи разбрахме от случая на Калин Христов, който разказа как след положителния си тест, който сам е платил, 8 пъти е звънял в РЗИ да пита за указания, за съвети, за да каже, че никой не контролира стои ли карантиран или като всеки млад човек щъка по морето или по заведения. Такова съзнание обаче далеч нямат всички.

След като го публикувахме вчера, с нас се свързаха 3-ма души в подобна ситуация - също с много лека грипоподобна форма за 2-3 дни, която ги е накарала да се тестват частно и са получили положителна проба.  В единия от случаите, личната лекарка дори не е била уведомена от РЗИ за положителния тест на своя пациент, което по документи инспекцията е била длъжна да направи. 

Заразяването е станало при почивки на морето на тримата, т.е. и там политиката на здравната инспекция е същата. После ни алармира четвърти млад мъж, който си прави тестове в частна и в държавна болница в столицата и отново не получава нито информация, нито контрол, въпреки опитите да се свърже.

Свързаха се с 19 минути и от цял спортен клуб , където след позитивния тест на един младеж, след като не получават никаква информация или нареждане от РЗИ, сами отиват да се тестват, за своя сметка, разбира се, и за щастие се оказва, че останалите десетки хора са негативни за К19.

Това наистина е медицински фашизъм, както го определя експертът д-р Георги Тодоров . Освен, че е и доходен бизнес, защото пазарът на тестове за монополизиралите процеса по воля на Ананиев 36 лаборатории вече надмина 100 млн.лв. Пачки за чекмеджета.

Източник: 19 минути

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар