Четвъртък, 27 Февруари 2020

Сряда, 12 Октомври 2016 16:29

Атака разпусна парламента

Освен че обслужиха ГЕРБ, като му спестиха две седмици на остри политически дебати в пленарната зала, атакистите попречиха и на готвения вот на недоверие от опозицията, недоволства Велизар Енчев

Партия Атака разпусна днес Народното събрания. Това твърди независимия депутат Велизар Енчев, който изпрати писмо до редакцията на BIG5. Според него 27-дневната ваканция на народните представители преди президентските избори на 6 ноември е неоснователно дълга.

Ето и целият текст на писмото на Велизар Енчев:

Днес „Атака“ показа истинското си лице и вече не е опозиционна партия, а поредният коалиционен партньор на ГЕРБ.

По предложение на народния представител Николай Александров, Народното събрание излезе в предизборна ваканция от 12 октомври, а не от 26 октомври, както бе договорено с парламентарните групи.

Така депутатите ще излязат в 27-дневна ваканция, изцяло заплатена от българските данъкоплатци.

Освен че обслужиха ГЕРБ, като му спестиха две седмици на остри политически дебати в пленарната зала, атакистите попречиха и на готвения вот на недоверие от опозицията.

Депутатите на „Атака“ осуетиха и гласуването на две мои поправки в Правилника за дейността и организацията на Народното събрание, предвидени за днес и утре, предвиждащи радикално намаляване на Коледната и Великденската ваканция на депутатите.

Както е известно по Коледа и Великден, народните представители почиват не като редовите български граждани, а три пъти по-дълго.

С днешното разпускане на парламента за 27 дни атакистите не само подариха на депутатите „президентска ваканция“, но и брутално заглушиха гласа на опозицията.

Поведението на „Атака“ в Народното събрание е срамен пример за политическа продажност, която трябва да бъде осъдена от българските граждани.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар