Понеделник, 30 Март 2020

Петък, 07 Април 2017 10:32

Владимир Каролев: Радан Кънев ти си идиот!

Финансистът избухна срещу Кънев заради думите му към Симеон Сакскобурготски, в които бившият премиер на България бе наречен от Радан "ловък мошеник"

Ето какво написа Радан Кънев във фейсбук:

Радан Кънев е типичен Intelectual Yet Idiot (по Насим Талеб).

Трябва да си много злобен комплексар да наречеш мошеник човекът с основна заслуга България (и Румъния, по думите на бивш Премиер и сегашен Сенатор на Румъния) да влезе в ЕС през 2007, единственият български политик който доживотно ще продължава да бъде канен на престижни събития от световния политически елит, човекът който канцлера на Австрия нарече "Мистър Европа", човекът в чиято къща и днес ходят световни политици, когато посещават България, българинът избран от Световната Организация по Туризъм на ООН (UNWTO) за Световен Посланик за 2017. Radan Kanev, ти си идиот.

P.S. И срам за offnews, че публикуват такива простащини.

Нека припомним и повода за скандала. Ето и точният статус, който бившият шеф на Нова република разпространи в социалната мрежа:

6 април... 16 години откакто един ловък мошеник успя буквално да изпързаля огромна част от българските граждани.

И впоследствие да установи модел на вътрешна клептокрация и безгръбначна външна политика.

Мошеникът отдавна беше наказан и забравен от избирателите, моделът обаче се оказа изключително устойчив. Резултатът е слаба, почти бананова република, която дори не успява да дефинира нито национален интерес, нито обществен интерес, нито перспектива пред отделните граждани - особено тези, които са икономически активни и независими.

Съпротивата срещу това "статукво" е нестройна, себична, суетна и често твърде зависима. Аз май не правя разлика, освен за последното :)

Което не означава да губим надежда или да спираме да се борим за по-добра държава, общество и отношения между хората. Даже хич ...

Източник: NBOX.BG

Оставете коментар