Петък, 22 Юни 2018
Понеделник, 24 Април 2017 16:55

Венета Райкова: В телевизията правят "тройки" и крадат бюджети!

Венета Райкова, която слезе от телевизионния екран и се зае с писане на книги, стигна до край в смелостта си.

Тя разкри няколко подробности около новата си творба и по всичко личи, че тя ще е изключително смела и ще покаже интимни подробности около това какво се случва зад екрана.

Ето какво написа тя на профила си във Фейсбук:

"Приятели, мисля, че отново съм уцелила в десетката с темите и героите в четвъртата ми книга, като гледам какво се случва последните дни на телевизионния небосклон!! Време е да разкрия съвсем мъничко за какво ще четете в книгата ми, която за момента е с работно заглавие "Вендета"!

Едната ми героиня е съпруга на един от най-известните тв. продуценти и знае всички мръсни тайни на телевизията. Благодарение на нея и събитията в живота й ще разберете например как шефът на телевизията - чужденецът, подписва договор за най-гледаните предавания, как се връщат пари от бюджети и как се правят "тройки".

Другата ми героиня пък е една от най-известните водещи у нас! От нея ще видите колко малка е крачката от леглото на оператора, до леглото на продуцента.

Очаквайте още подробности в профила ми през следващите дни, но едно е ясно - след "Вендета" няма да останат тайни за вас от телевизионния живот у нас!"

Текст: Венета Райкова, фейсбук

Оставете коментар