Петък, 22 Ноември 2019
Сряда, 28 Юни 2017 18:14

Велислава Кръстева: Много внимателно следя водевила НДК. Накрая текста става сериозен и тъжен.

Вижте какво написа във фейсбук настоящият депутат, бивш заместник-министър на културата и председател на борда на директорите на НДК

"Много внимателно следя водевила НДК.

И много неща имам да кажа по въпроса.

Вчера писах дълъг текст. После кратък. После смешен. После не толкова смешен. Накрая съвсем тъжен и сериозен.

Но поради факта, че писането във ФБ се превърна в някаква абсолютна индулгенция за всякакви типове и типчета, които смятат, че написаното от тях тук оттеква едва ли не по целия свят, а декларациите – тези, културтрегерските, имат титаничното звучене на последната инстанция, реших – няма да пиша тук.

Но ще питам. Ще питам там, от където му е мястото да се упражнява контрола върху изпълнителната власт – Народното събрание.

И няма да ми омръзне да напомням, че същата тази изпълнителна власт дължи отговори за всяко свое решение и действие и носи отговорност за всяко свое решение, действие или бездействие.

Пред парламента и народното представителство. Лично.

P.S. Снимката на НДК, която прилагам е моя- поглед отзад, от високо и лекинко вляво."

Текст: Велислава Кръстева, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 28 Юни 2017 18:14
  Нинова към ДПС: Оттеглете подкрепата си за Борисов и правителството пада

  Днес Валери Симеонов е избран за зам.-председател на НС. Г-н Карадайъ грубо и недопустимо ни нападна, че ние от БСП, заедно с ГЕРБ, цитирам: "олицетворяваме това недоразумение в политиката, По-кротко, г-н Карадайъ! БСП няма да бъде заложник във вашата тристранна коалиция - ГЕРБ, ОП, ДПС", заяви днес Корнелия Нинова по повод изказването на председателя на ДПС днес в парламента, с което нападна ДПС.

  "Едните управляват официално с ГЕРБ, другите го правите задкулисно. Единия ден Борисов подхвърля нещо на едните, на другия - раздава с широки шепи на другите и всички вкупом го крепите (справка - последните избори). Разберете се вътре помежду си и не прехвърляйте семейните си раздори на нас. Не посягайте на авторитета на БСП. Мина времето, когато можехте да го правите с мълчаливото съгласие на ръководството й" - обърна се Нинова към Карадайъ.

 • Сряда, 28 Юни 2017 18:14
  Валери Симеонов е новият заместник-председател на НС

  Валери Симеонов от "Обединените патриоти" беше избран за заместник - председател на Народното събрание, на мястото на Явор Нотев от "Атака", който стана независим депутат.

 • Сряда, 28 Юни 2017 18:14
  Полицаи се гавриха с АЛФА ТВ и защитиха ДПС
   
  Сидеров лично отиде в училището, за да провери какво се случва
   

Оставете коментар