Петък, 25 Септември 2020

Сряда, 28 Юни 2017 18:14

Велислава Кръстева: Много внимателно следя водевила НДК. Накрая текста става сериозен и тъжен.

Вижте какво написа във фейсбук настоящият депутат, бивш заместник-министър на културата и председател на борда на директорите на НДК

"Много внимателно следя водевила НДК.

И много неща имам да кажа по въпроса.

Вчера писах дълъг текст. После кратък. После смешен. После не толкова смешен. Накрая съвсем тъжен и сериозен.

Но поради факта, че писането във ФБ се превърна в някаква абсолютна индулгенция за всякакви типове и типчета, които смятат, че написаното от тях тук оттеква едва ли не по целия свят, а декларациите – тези, културтрегерските, имат титаничното звучене на последната инстанция, реших – няма да пиша тук.

Но ще питам. Ще питам там, от където му е мястото да се упражнява контрола върху изпълнителната власт – Народното събрание.

И няма да ми омръзне да напомням, че същата тази изпълнителна власт дължи отговори за всяко свое решение и действие и носи отговорност за всяко свое решение, действие или бездействие.

Пред парламента и народното представителство. Лично.

P.S. Снимката на НДК, която прилагам е моя- поглед отзад, от високо и лекинко вляво."

Текст: Велислава Кръстева, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 28 Юни 2017 18:14
  ДПС: До два месеца ще има избори

  След здравната и икономическата криза в резултат на Covid-19 сега настъпи политическа криза, която се характеризира с война между институциите в държавата. Това заяви днес депутатът от ДПС Халил Летифов. Според него и според партията, която представлява, във връзка с протестите и събуденото гражданското общество до 2 месеца най-вероятно ще има избори. 

 • Сряда, 28 Юни 2017 18:14
  Хамид Хамид: Чакаме оставка от премиера, президента създава разединение!

  ДПC гoвoри зa 2 ocтaвки – нa прaвитeлcтвoтo и нa държaвния глaвa, зaяви в cутрeшния блoк нa "Нoвa тeлeвизия" дeпутaтът oт движeниeтo Хaмид Хaмид. Тoй дoбaви, чe ДПC нacтoявa и зa ocтaвкaтa нa прeдceдaтeля нa Нaрoднoтo cъбрaниe Цвeтa Кaрaянчeвa. „Тя нe e нa виcoтaтa нa тoзи пocт“, кaзa Хaмид Хaмид.

 • Сряда, 28 Юни 2017 18:14
  ДПС: Независимостта ни е извоювана от поколения наред

  Българската независимост е плод на усилието и жертвоготовността на поколения наред, която продължаваме да браним и съхраняваме и в наши дни. Манифестът към българския народ, провъзгласил Независимостта през 1908 година остава траен белег за национално и държавническо поведение, в името на което България днес е равноправен член на НАТО и ЕС

Оставете коментар