Сряда, 17 Октомври 2018
Неделя, 15 Октомври 2017 11:26

Капка Георгиева: Някой е качил на ските Валери Симеонов и Антон Тодоров

Иначе е невъзможно двама души от различни партии да реагират еднакво, смята тя

Някой е подвел Валери Симеонов и Антон Тодоров, за да си позволят да заплашват журналист в ефир. Това мнение изрази Капка Георгиева в студиото на „Събуди се” по Нова телевизия.

„Както казваше навремето Валери, някой го е качил на ските, намазал му е ските. Лайтмотивът в изказванията и на двамата беше, че имат достатъчно власт, за да могат да сменят един журналист. Ако бяха в друго студио, пак щяха да постъпят така”, заяви бившата съпруга на Волен Сидеров. Тя каза, че този, който ги е подвел, е имал пълното им доверие.

Нищо не е мръднало в нашата държава от години. Правят се политически гафове, но това не води до оставки на управляващите.

Дори представителят на АЛДЕ, който беше на посещение у нас заяви ,че не е добре България да поеме европейското председателство с управление, в което участват крайни националисти, но и това не промени нищо.

Журналистката и бивша половинка на Волен Сидеров определи поведението на вицепремиера Валери Симеонов като обидно и заяви, че това не трябва да е на нивото на един политик. Според нея от демократичните промени насам не е имало такова поведение на политик към журналист.

„Някой ги е подвел. Намекнал им е, че на журналиста му остава малко време в телевизията. Ще се сетят кой ги е подвел. Невъзможно е иначе двама души от различни партии да реагират еднакво”, допълни Капка Георгиева.

Оставете коментар