Понеделник, 19 Август 2019
Сряда, 01 Ноември 2017 14:26

Велислава Кръстева към ОП: Вие сте идиоти! Павел Шопов: Ти си еничарка

Вие сте срам за патриотизма, обърна се депутатката от ДПС към националистите

И днешното заседание на Народното събрание не се размина без скандали. Този път обаче те не бяха между ГЕРБ и БСП, а между „Обединени патриоти“ и ДПС.

"Вие сте срам за патриотизма. Вие ще потопите ГЕРБ. В Деня на народните будители ще се обърна към вас с думите на поета: Вие сте идиоти". Това каза от трибуната на парламента депутатът от ДПС Велислава Кръстева, предаде Новини.бг. Това стана по време на дебатите при второто гласуване на промените в Закона за гражданската регистрация. Тя беше провокирана от изказване на народния представител Павел Шопов, който обяви, че всички в парламента трябва да се обединят и да не приемат исканите промени от ДПС.

Репликата й естествено предизвика ответните отговори. Първи думата взе проф. Станислав Станилов от „Обединени патриоти“ "Никой не ви е обиждал от тази трибуна на идиоти. Вие използвате езика на омразата. Аз не мразя турците в България. Аз мразя такива фигури като вас. Вие сте една подивяла от омраза опозиция", каза Станилов.

Павел Шопов също не остана длъжен. "Аз не се обиждам от думите на една еничарка. Нашата задача и цел тук е да се борим срещу чуждия турски национализъм. Ние се справяме и еничарката явно се ядоса", обяви Шопов.

Оставете коментар