Четвъртък, 13 Декември 2018
Вторник, 02 Януари 2018 08:44

Курумбашев към Хекимян: Питайте Алена за Борисов и Симеонов

"България е като Бистришките тигри и Реал Мадрид в Европейския съюз. Някои политици обаче си правят илюзии и се заблуждават, че ние сме силните и можем да диктуваме приоритетите на големите страни". 

Това заяви пред БТВ евродепутатът от БСП Петър Курумбашев по повод председателството ни в Европейския съюз. Той се пошегува с водещия Антон Хекимян и го посъветва да попита астроложката на телевизията Алена за отношенията между Бойко Борисов и Валери Симеонов. "Никой не знае в какви отношения са. Един ден вицепремиерът казва на премиера, че не иска да го вижда, после пък отново искал да го вижда...", остана озадачен евродепутатът.

Петър Курумбашев коментира и предишния гост на предаването - Волен Сидеров, който се изцепи, че в България имало по-малко корупция от други европейски страни и се опита да защити кабинета, който подкрепя. "Дори и да е така, означава ли, че когато има проблеми, трябва винаги да ги замитаме, за да изглеждаме хубави пред Европа", попита реторично евродепутатът.

Той коментира и казуса с прословутия лифт в Банско. "От една страна протестират местните хора, които искат да се развива бизнесът им, а от друга - природозащитници. Сега търсим справедливост в ЕС. Все едно Антон Хекимян да ме покани в БТВ на гости и да ми се оплаче, че има проблем, който трябва да реша", каза още Петър Курумбашев.

"Корнелия Нинова и Валери Симеонов излизат от година на емоции. Няма основание за предсрочни избори. За тях следват нови емоции. Нинова влиза в ново начало, което обаче може да се окаже трудно", коментира на свой ред астроложката Алена. Тя нахока лидера на БСП, че си прави майтап с ретроградния Меркурий, с който се съобразява премиерът Бойко Борисов.

Оставете коментар