Четвъртък, 13 Декември 2018
Сряда, 03 Януари 2018 12:13

Бащата на Делян Пеевски пред BIG5: Съдя Антон Тодоров за това, че печели на мой гръб!

Човек, който твърди, че винаги имал лично документи, ползва снимка, която няма как да я е направил. Искам си парите за авторския му материал, където е позлвал снимка на семейството ми, която няма от къде да има, заяви пред BIG5 бащата на Делян Пеевски - Славчо Пеевски.

 

- Г-н Пеевски, за какво ще съдите бившия вече депутат Антон Тодоров, който напусна парламента заради репликите си срещу Виктор Николаев?

 

- Има една много хубава дума - ипостас. Антон Тодоров страда от от нея. Беше ту срещу ГЕРБ, ту депутат от квотата на партията и хората започнаха да се объркват. В книгата си лицето Антон Тодоров е публикувал снимка на Делян като бебе с мен и Ирена. Подписал е обаче въпросния фотос като личен архив. Аз не си спомням Антон Тодоров да е идвал да ни вижда. 

 

- Какво искате от Тодоров в делото?

 

- Аз съм завел дело срещу Антон Тодоров за авторски права. Искам 5 000 лв. заради това, че е публикувал в свое издание наша снимка, която е подписал като своя. Антон Тодоров имаше малшанса да попадне на човек, който се занимава също много отдавна с документи. Аз съ показвал тази снимка в предаване на Маргарите Михнева, но не е редно лицето Тодоров да пише, че това е фотос от личния му архив! Това не е снимка от интернет, както той твърди, а от предаване. По тази логика мога да му налепя снимката на входната врата, но той я използва за комерсиална цел в случая. 

Оставете коментар