Понеделник, 03 Август 2020

Вторник, 09 Януари 2018 09:05

Иилиян Василев: Тепърва предстоят показни убийства, преразпределят се порции в момента

"Какво излиза - ако МВР даде някаква версия и тя излезе ялова, го изкарват операция по умишлено управление на слухове, т.е. тънка работа, за да заблудят издирваните. Ако случайно излязат прави - вечна слава. Няма губеща позиция. Дребен тарикатлък, нищо че е измислен на високо място". Така кйоментира във Фейсбук последните брутални убийства бившият ни посланик в Русия Илиян Василев. 

"За мен тезата, че самоубилият се Росен е извършител на масовото убийство "кънти" на кухо. Мотиви, оръжия. Пак питам - откъде взехте ДНК материала на Росен, за да го "заковете" като убиец, преди да се самоубие? Внимавайте с отговора - след като от близо десет години се крие и преди това е бил по затвори, значи от тогава имат ДНК профил? То е факт, че Националната ДНК лаборатория заработи от 2000 година, но масовото сканиране на крими контингента е едва от последните години", пише още Василев. 

"След убийството на Петър Христов - вече съм сигурен - организираната престъпност е активирана, вероятно с политически цели, защото става въпрос за края на модела и нуждата от преразпределение на порциите. Въпросът е Кой? кого страхува. Единствено сигурно - това не е последното убийство и че МВР не насмогва на версиите. Очаквайте до ден - МВР да излезе с версия за убиеца на Петър Христов, в момента преглеждат контингента за да изберат подходящия-
То е ясно, че залавянето на убийците е трудна работа", коментира бившият ни посланик.

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 09 Януари 2018 09:05
  Агент Сашо и устата му под наем

  Илиян Василев  е работел по линия на шпионажа срещу Великобритания, придобивал е ценна информация за НАТО, САЩ и Обединеното кралство. Днес ни се представя като русофоб и прозападно ориентиран

 • Вторник, 09 Януари 2018 09:05
  Веднъж агент на ДС - завинаги агент на ДС

  Поведението на Василев е като на лешояд, който се храни от чуждата трагедия, но представя и себе си като жертва на голям заговор, защото се изживява като значим и опасен за властта, която упорито критикува, но инак и пуска тайничко хвалебствени есемеси

 • Вторник, 09 Януари 2018 09:05
  Агент Сашо пак реши да се прави на анализатор

  Илиян Василев, известен още като агент Сашо от ДС, отново показа коронната си роля. Това е позата на угнетен интелектуалец, който ползва като поле за изява фейсбук, за да споделя мъдрите си мисли за политическите процеси у нас.

  При агент Сашо от Държавна сигурност всичко винаги върви по план, по схема, без много импровизации - по милиционерски. Първо се оплаква как медиите на „лошия“ Делян Пеевски го смачкали (този човек никога не е бил наш колега, и слава Богу!), после ни в клин, ни в ръкав пришива името на Пеевски към злободневната тема на деня.

  И двете оръжия на Илиян Василев обаче издишат. Първо, той не е беден интелектуалец, който няма поле за изява. Василев е много добре приет от десетките медии, контролирани от Фабриката за фалшиви новини. Всяка негова мисъл се препечатва и разпространява като събраните съчинения на Сталин. И не е анализатор, а пощенска кутия на олигарси като Цветан Василев и Иво Прокопиев.

  Второ, механичното обвързване на депутата и издател на „Телеграф медиа“ Делян Пеевски с всеки скандал в държавата, е така съшито с бели конци, така неаргументирано и евтино, че буди само една асоциация – за безсилие.

  Този път агент Сашо тръгнал с шарената гайда да коментира скандала между президента Румен Радев и изпълнителната власт. Като ни обяснява следното: „Проблемът е, че Борисов избра губещата страна и загуби гъвкавостта си, като се съюзи с Пеевски“.

  Един вид, институционалният конфликт в България е заради Пеевски, който е опозиционен депутат, при това от доста време насам, въпреки че слугите на олигархията му приписват едва ли не магически способности. Зад подобни твърдения няма нищо, разбира се, нито факти, нито нещо като опит за анализ.

  Като се шегуваме, че илиянвасилевци скоро ще пришият и китайския коронавирус на Пеевски, ние всъщност изобщо не се шегуваме. Дотам им стига „фантазията“ на тези хора, толкова им е въображението. Пеевски е виновен, и това е! Досега депутатът не им е бил крив само са провалите на националния отбор по футбол.

  Ала най-смешна е позата на интелектуалец-опозиционер, която Илиян Василев надява – досущ вълк в овча кожа. И това от човек, който е сътрудничил на службите, който по-късно се преквалифицира в демократ, който яде от софрата на някои от най-богатите хора у нас... Какво безочие!

  Източник: Монитор

   

Оставете коментар