Вторник, 20 Март 2018
Петък, 02 Февруари 2018 07:57

Марешки не подкрепил вота на недоверие, за да не кажат, че е с БСП и ДПС

„Аз съм за Истанбулската конвенция. В нашата парламентарна група имаме повече жени, отколкото мъже. Това е прецедент може би в цял свят. Депутатите ни гласуват по съвест“. Това заяви пред БНТ1 лидерът на „Воля“ Веселин Марешки.

„Против гласува само едно момче, което ми е приятел от детските години. Но аз не видях нищо притеснително в конвенцията. Притеснително е, че заместникът на Красимир Каракачанов във ВМРО - Ангел Джамбазки, гласува „за“, а в същото време вицепремиерът е върл противник“, коментира зам.-председателят на парламента.

Марешки отново заяви, че е най-олемият противник на корупцията сред депутатите. Той не подкрепил вота на недоверие, защото се страхувал да не го свържат с БСП и ДПС. Лидерът на „Воля“ се застрахова и допълни, че и с неговите гласове вотът отново нямало да мине. Варненският бизнесмен съзря, че социалистите и ГЕРБ имат една и съща цел – да се дърпат едни други към дъното. По думите му, всички в парламента са крали, а само той не е посягал на народното богатство.

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 02 Февруари 2018 07:57
  Марешки за скандала с Бентлито: Мое е, но не го карам, давам го на абитуриенти

  Веселин Марешки се опита да обясни какво прави Бентлито му, паркирано на троар под знак за забранен престой и паркиране. Пред Нова тв той заяви: "Тук има два момента - първо фалшива новина и второ, огромна реклама за мен. От почти една година не съм ползвал този автомобил и всеки може да направи колаж. Колата е във Варна, а аз отдавна съм в София. Ползвам автомобила главно за абитуриенти".

  Запитан обаче дали е продал колата, той каза, че все още е негова и не успя да отговори на въпроса кой я е карал. "Ако българите спрат да вярват на такива фалшиви новини и ни подкрепят повече, ще им помогнем да живеят по-добре", добави той.

 • Петък, 02 Февруари 2018 07:57
  Наглост: Вижте как паркира Бентлито си зам.-председателят на НС Марешки! (Снимки)

  Зам.-председателят на парламента Веселин Марешки за пореден път показа, че законите важат за всички, само не и за недосегаемите законотворците. Бензиноаптекарският бос най-нагло яхна червеното си Бентли с тузарския номер "В 6666 РС" и реши да паркира на тротоара под знака, който забранява престоя и паркирането, подсилен и предупреждение за паяк.

  Сайтът Afera.bg показа снимки, взети от фейсбук профил, на които се вижда как без никакво притеснение Марешки е пльоснал луксозната си лимузина. Досега сме ставали свидетели как депутати и хора от Министерския съвет си позволяват да паркират неправилно, най-често на места за ивалиди, но подобна наглост все още не се беше случвала, или поне не е била забелязана. Явно зам.-председателят е бил много на зор, за да заеме целия тротоар и най-вероятно е бързал, за да твори закони, но не знайно защо, нахални коли не се съобразяват и не са му оставили място да паркира.   

   

 • Петък, 02 Февруари 2018 07:57
  Александър Паунов пред BIG5: Валери Симеонов работи за опозицията, Марешки ще влезе на негово място, а не на Сидеров в управляващата коалиция

  Учудвам се как още Бойко Борисов търпи един случаен политик, който само го дърпа за шлифера. Жалко за правителството, в което има подобни вицепремиери. Волен Сидеров не може да е подходящ партньор за социалистите, колкото и да казва, че искал да управлява с нас, каза пред BIG5 депутатът от БСП за България Александър Паунов.

Оставете коментар