Сряда, 15 Август 2018
Петък, 02 Февруари 2018 07:57

Марешки не подкрепил вота на недоверие, за да не кажат, че е с БСП и ДПС

„Аз съм за Истанбулската конвенция. В нашата парламентарна група имаме повече жени, отколкото мъже. Това е прецедент може би в цял свят. Депутатите ни гласуват по съвест“. Това заяви пред БНТ1 лидерът на „Воля“ Веселин Марешки.

„Против гласува само едно момче, което ми е приятел от детските години. Но аз не видях нищо притеснително в конвенцията. Притеснително е, че заместникът на Красимир Каракачанов във ВМРО - Ангел Джамбазки, гласува „за“, а в същото време вицепремиерът е върл противник“, коментира зам.-председателят на парламента.

Марешки отново заяви, че е най-олемият противник на корупцията сред депутатите. Той не подкрепил вота на недоверие, защото се страхувал да не го свържат с БСП и ДПС. Лидерът на „Воля“ се застрахова и допълни, че и с неговите гласове вотът отново нямало да мине. Варненският бизнесмен съзря, че социалистите и ГЕРБ имат една и съща цел – да се дърпат едни други към дъното. По думите му, всички в парламента са крали, а само той не е посягал на народното богатство.

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 02 Февруари 2018 07:57
  Ф. Д. - Синдромът на претенциозното нищо

  Не е важно дали някъде живее реален персонаж, наречен Ф. Д. Може и да съществува наистина. Може да хетеро, хомо или бисексуален. Може да е от първия, втория, третия....трийсет и третия пол. Това няма никакво значение. Много по-важен е типажът, а не конкретната личност. Типажът Ф. Д. е нарцистична особа, обсебена от мисълта, че е крем дьо ла крем на обществото, че той и няколко негови приятели знаят всичко, а останалите българи не знаят нищо и са прости до безобразие. Типажът Ф. Д. съществуваше и преди 1989-та. Само че тогава говореше за "светлото комунистическо бъдеще" и хвалеше Партията. Днес говори за "светлото евроатлантическо бъдеще" и хвали НАТО.

  А зад венцехваленето и обожанието на поредната доктрина се крие една голямо ....нищо. Ф. Д. е олицетворение на посредствеността. Това е мижитур, когото пяната на историята е издигнала на повърхността. И той прави всичко възможно, за да се задържи там. Цял живот е на държавна/международна служба. И говори, говори, говори....удавя ни в приказки. Винаги защитава либерални и глобалистки каузи. Винаги се прави на особено извисен. Надява се, че така няма да забележим отчайващата му посредственост. Само дето тя личи,очеизвадна е. И колкото повече Ф. Д. проповядва, толкова повече личи претенциозната му нищета...

  Петър Волгин, фейсбук

 • Петък, 02 Февруари 2018 07:57
  Атанас Семов: България ще трябва да спазва Истанбулската конвенция, когато тя стане част от европейското право

  "Много скоро Истанбулската конвенция ще стане договор на Европейския съюз. България ще трябва да я прилага, независимо че тя беше обявена за противоконституционна. Има едно условие, при което България може да не се съобрази с разпоредбите на конвенцията. То е държавата да заяви, че норми от конвенцията противоречат на националната конституционна идентичност на България. В противен случай, макар да не е ратифицирана, конвенцията трябва да се прилага". 

 • Петък, 02 Февруари 2018 07:57
  Каракачанов: Направих си тест за наркотици, ще съдя Марешки за глупостите му по мой адрес

  Скъсваше ми телефона след изборите, защото искаше да става министър

Оставете коментар