Вторник, 22 Януари 2019
Петък, 02 Февруари 2018 07:57

Марешки не подкрепил вота на недоверие, за да не кажат, че е с БСП и ДПС

„Аз съм за Истанбулската конвенция. В нашата парламентарна група имаме повече жени, отколкото мъже. Това е прецедент може би в цял свят. Депутатите ни гласуват по съвест“. Това заяви пред БНТ1 лидерът на „Воля“ Веселин Марешки.

„Против гласува само едно момче, което ми е приятел от детските години. Но аз не видях нищо притеснително в конвенцията. Притеснително е, че заместникът на Красимир Каракачанов във ВМРО - Ангел Джамбазки, гласува „за“, а в същото време вицепремиерът е върл противник“, коментира зам.-председателят на парламента.

Марешки отново заяви, че е най-олемият противник на корупцията сред депутатите. Той не подкрепил вота на недоверие, защото се страхувал да не го свържат с БСП и ДПС. Лидерът на „Воля“ се застрахова и допълни, че и с неговите гласове вотът отново нямало да мине. Варненският бизнесмен съзря, че социалистите и ГЕРБ имат една и съща цел – да се дърпат едни други към дъното. По думите му, всички в парламента са крали, а само той не е посягал на народното богатство.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар