Четвъртък, 24 Януари 2019
Петък, 09 Февруари 2018 18:30

Кошлуков и Сандов от "Зелените" с лют скандал в БНТ, журналисти подписаха декларация срещу протестите за Пирин

Журналистите от БНТ излязоха с декларация срещу протестиращите за Пирин. В нея се казва, че не трябва държавната медия да се използва за стачките им.

В предаването "Още от деня" Емил Кошлуков показа кадри със стачки пред държавната телевизия. Повод за протестите пред медията стана репортаж, в който колега заяви, че по време на стачките имало десетки хора, които не искат втори лифт за пистите на Банско, с което омаловажи броя на стачкуващите.

Борислав Сандов от "Зелените" отговори, че ставало въпрос за единици, които са провокатори и са обиждали журналистите. Кошлуков обаче повтори записа и попита защо на "Сан Стефано" 29 е имало организиран протест. Двамата влязоха в спор какво доверие имат сред хората. Емил Кошлуков отговори, че отдавна не е в политиката и припомни, че откакто е водещ в БНТ в 20% от предаванията си е давал думата на еколозите, които на избори печелят доста по-малко. Бившата екоминистърка Нона Караджова пък изпадна в ситуация, в която започна да забравя дали е била експерт като министър. По думите ѝ обаче Пирин е в перфектно състояние. 

Оставете коментар