Събота, 23 Юни 2018
Сряда, 14 Февруари 2018 16:28

Нова точка за проекта на Слави: Пиян от Стражица плаши с атентат шоумена

Полицията е предотвратила атентат срещу Слави Трифонов. Днес около 13.55 часа на телефон 112 се е обадил Рейхан Мехмедов. Той е заявил, че на 1 март 2010 г. Слави Трифонов му е причинил вреда и затова на този 1 март щял да дойде в София, за да го заколи в НДК. Полицията е локализирала, че мъжът е говорил от пощата в Стражица. Изпратен е патрул, който е задържал Рейхан Мехмедов.  

Случаят обаче повече прилича повече като точка за вероятната политическа кариера на Слави Трифонов. След като се скара с премиера Бойко Борисов, той и екипът му се опитват да се изкарат като дисиденти, мъченици и защитници на народа. Вероятно в случая става въпрос за човек, който празнува от ранни зори с репортерите на националните телевизии Трифон Зарезан, но може би без да иска наля вода в мелницата на Трифонов, който сформира движение с кастинги. Очаква се от екипа му още тази вечер да обявят случая безпрецедентен опит за посегателство над свободното слово и да подчертаят жизнено важната роля, която трябва да има шоуменът в политическия живот в бъдеще.

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 14 Февруари 2018 16:28
  Убиха трима депутати от партията на Ердоган

  Нападението е било извършено в град Суруч, където членовете на ПСР участвали в дейности от предизборната кампания

 • Сряда, 14 Февруари 2018 16:28
  БТВ отсвири концерта на Слави в Лондон

  Конкурентата BGonAIR направи реклама на Трифонов. 

 • Сряда, 14 Февруари 2018 16:28
  Слави реши окончателно – ще прави партия!

  Политически наблюдатели припомнят, че още през лятото на 2017 г. Слави беше решил да създаде партия, която той и сценаристите му лансират от няколко години насам

  Енергията и обществените очаквания към тв водещия трябва да бъдат трансформирани в политически проект, който да се яви на парламентарни избори, да влезе в Народното събрание и там да се опита да реализира политическите си цели.

  Шоуменът Слави Трифонов вече е решил окончателно да прави партия. Решението за създаването на новата политическа формация е било взето категорично в последните дни, когато почти ежедневно темата е била обсъждана от екипа на „Шоуто на Слави“, научи Епицентър.бг.

  На разговорите е било отчетено, че енергията и обществените очаквания към тв водещия трябва да бъдат трансформирани в политически проект, който да се яви на парламентарни избори, да влезе в Народното събрание и там да се опита да реализира политическите си цели.

  Политически наблюдатели припомнят, че още през лятото на 2017 г. Слави беше решил да създаде партия, която той и сценаристите му лансират от няколко години насам. Тогава той написап писмо до медиите, в което обяви, че ще събира "хора, които да управляват страната". Обещаваше да ги намери, да ги представи, а хората сами да решат дали те са достойни да заместят сегашната политическа класа. Според него сегашните управници демонстрират некомпетентност и арогантност.

Оставете коментар