Неделя, 16 Декември 2018
Сряда, 14 Февруари 2018 16:28

Нова точка за проекта на Слави: Пиян от Стражица плаши с атентат шоумена

Полицията е предотвратила атентат срещу Слави Трифонов. Днес около 13.55 часа на телефон 112 се е обадил Рейхан Мехмедов. Той е заявил, че на 1 март 2010 г. Слави Трифонов му е причинил вреда и затова на този 1 март щял да дойде в София, за да го заколи в НДК. Полицията е локализирала, че мъжът е говорил от пощата в Стражица. Изпратен е патрул, който е задържал Рейхан Мехмедов.  

Случаят обаче повече прилича повече като точка за вероятната политическа кариера на Слави Трифонов. След като се скара с премиера Бойко Борисов, той и екипът му се опитват да се изкарат като дисиденти, мъченици и защитници на народа. Вероятно в случая става въпрос за човек, който празнува от ранни зори с репортерите на националните телевизии Трифон Зарезан, но може би без да иска наля вода в мелницата на Трифонов, който сформира движение с кастинги. Очаква се от екипа му още тази вечер да обявят случая безпрецедентен опит за посегателство над свободното слово и да подчертаят жизнено важната роля, която трябва да има шоуменът в политическия живот в бъдеще.

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 14 Февруари 2018 16:28
  40,45% готови с вот за президентска партия, рейтингът на Слави пада

  На въпрос „Бихте ли гласували за партия на президента Радев?”, 40,45% от запитаните софиянци отговарят утвърдително. За месец подкрепата е нараснала с 2%.

  Евентуалният вот за партия на Слави Трифонов от 22% е паднал на 19%. С такъв резултат е и подкрепата за евентуална партия на Мая Манолова.

  Резултатите са от представителното за София проучване на „Авенир”, направено в понеделник.

  Засега никой от тримата – Радев, Трифонов и Манолова – не е обявил категорично намерение за създаване на своя партия. Президентът дори ясно отхвърли тази идея в последното си интервю пред „Панорама”.

  Данните за официално цитираната като номинация за кмет Мая Манолова сочат нейния реален собствен процент одобрение извън резултата на БСП, което при сбор на двата електората (на Манолова и БСП) , би я превърнало в сериозен кандидат за спечелване на изборите или поне сигурен участник във втори тур, което червените не са постигали от 2005 г. 

 • Сряда, 14 Февруари 2018 16:28
  Слави с лъжи ли си ще си вдига рейтинга?

  Сценаристите на Славчо пак неподготвени, пъхат неверни твърдения в устата на шефа си - Десислава Радева въобще не е присъствала на екофорума в Катовице, била е в Краков

 • Сряда, 14 Февруари 2018 16:28
  Подсъдимият за ваксините Москов се готви за патерица на ГЕРБ, съюзявайки се с Валери Симеонов

  Най-верният на Борисов от реформаторите отново заявява подкрепа. Цената може би трябва да търсим в изхода на делата срещу него.

Оставете коментар