Неделя, 16 Декември 2018
Сряда, 21 Февруари 2018 08:59

Петър Москов: "Да, България" е лява партия, десницата трябва да узрее, преди да иска предсрочни избори

Нямам ни най-малка представа, дали проф. Камен Плочев и бил заплашван. Ще кажа само едно - министърът на здравеопазването носи цялата отговорност. Той винаги е на топа на устата. Той носи политическата отговорност. НЗОК трябва да бъде само проводник на здравната политика и нищо повече. Това каза в сутрешния блок на БТВ Петър Москов, бивш министър на здравеопазването.

Той коментира скандала между министър Кирил Ананиев и шефа на здравната каса проф. Камен Плочев. "Не може да се вменява вина на министъра на здравеопазването. Той е човекът, който носи отговорност. Негово изконно право е да следи работата на НЗОК. Разбира се, че проф. Плочев е дължал обяснение на Кирил Ананиев. Управленското действие на министъра, а преди това на шефа на касата, изискват анализ. Интересно е, че на 10 метра от касата има едно от най-модерните оборудвания за радиолъчение. Защо тогава се пращат в чужбина български граждани? Недоверието между министър и директора на касата е проблем. В този случай министърът има право да изисква всичко", категоричен беше Москов.

"Вече не ми е интересно да говоря за обединението в дясното. "Да, България" бяха тези, които разбиха в предишния парламент дясно-центристката коалиция. "Да, България" са ляво-либерално движение. България има нужда от автентична десница. Десницата трябва да се преконфигурира. Искането в момента за предсрочни избори означава само едно - връщане на власт на БСП. Десницата трябва да изчака и да узрее. Десницата не е готова за предсрочни избори. Не може да се говори само за какво си "против", а не за какво си "за".

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 21 Февруари 2018 08:59
  В болница "Токуда – Аджибадем Сити Клиник" ходете само за да ви изрежат ноктите!

  "Токуда - Аджибадем Сити Клиник" - скандална некадърност на ултра високи цени!

 • Сряда, 21 Февруари 2018 08:59
  Общинарите в Перник поиска погасителен план за задълженията на болницата към НАП

  Върху сметките на болницата са наложени запори от частен съдебен изпълнител и заради задължения към ВиК и ЧЕЗ

 • Сряда, 21 Февруари 2018 08:59
  Вредата от соросоидната "левица" беше по-голяма

  Виктор Орбан заслужава поздравления, задето направи така, че соросоидният парник, наречен "университет", да си замине от Унгария.

  Това беше класически инкубатор за неолиберални бройлери. И няма никакво значение дали впоследствие бройлерите се наричаха "десни" или "леви". Както "десните", така и "левите" бройлери нанесоха големи вреди на мисленето в цяла Европа. Дори вредата от соросоидната "левица" беше по-голяма.

  Това са хората, които в продължение на години повтаряха, че няма смисъл да се борим за икономическите си права, да искаме по-добри заплати и по-добри условия на труд. Това било "дребнотемие".

  Според соросоидните "леви" най-важното било "сексуалната идентичност" и "личностните терзания". Именно този възглед убива лявото.

  Пренебрежението към хората на труда и възвеличаването на либералния офисен планктон, така характерни за официозната соросоидна "левица", отблъсна от нея страшно много хора. И бройлерите имаха решаваща роля за това.

  Петър Волгин, фейсбук

Оставете коментар