Петък, 21 Септември 2018
Четвъртък, 22 Февруари 2018 11:53

Евгений Бакърджиев излезе от прахта, слух го превърна в координатор на структурите на партията на Слави Трифонов

Пред репортер на BIG5 бившият вицепремиер от правителството на Иван Костов нито отрече, нито потвърди за връзка с новия проект на шоумена.

Вицепремиерът от правителството на Иван Костов – Евгений Бакърджиев, е спряган за координатор, който ще гради структурите на бъдеща партия на Слави Трифонов. Пред репортер на BIG5 обаче бившият строителен министър нито отрече, нито потвърди новината за поста в новия политически проект.

"Не се занимавайте с глупости!", отсече Валякът, като по този начин по-скоро потвърди информацията на BIG5.

След като влезе в политиката с подкрепата na Меглена Кунева на президентските избори, както и с кандидатката си за депутат във Варна и референдума, който организира, шоуменът направи необичаен подбор на бъдещи политици с необичаен кастинг.

Анализатори очакват Трифонов да се включи още по-активно в предстоящите избори за евродепутати, както и на местния вот догодина. Колегите му нееднократно намекнаха по време на предаванията, че през август изтича договорът на „Шоуто на Слави“ с БТВ, а водещият се закани с думите: „Ще видите какво ще се случи след август!“.

Евгений Бакърджиев пък отдавна търси своя политически реванш и може би това е моментът, в който ще се завърне в политиката, след като дълги години беше в изгнание, след като беше в черния списък на министрите на Костов, които бившият премиер смени.

Бакърджиев оглави „Български демократичен съюз „Радикали“, но така и не успя да пробие отново в политиката. Той е и един от собствениците на столичния хотел „Хемус“. За последните 10 години обаче така и не стана ясно, как той стана съсобственик на апетитния имот в кв. „Лозенец“.

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 22 Февруари 2018 11:53
  Слави с уникална реклама, кандидат-министрите му чакат следващия конкурс за политици в шоу програми

  "Шоуто на Слави" ще продължи в ефира на БТВ. Това потвърдиха от медията и от компанията на шоумена, който използва цялата кампания за политическата си кариера, за да вдигне рейтинга на предаването си. Кандидатите му за полици остават извън играта. Вероятно ще чакат следващото шоу, в което да се явят и да се молят да вземат властта. В него изпитващ може да се окажат Шкумбата, Митко Щерев или Роси Кирилова.  

 • Четвъртък, 22 Февруари 2018 11:53
  Методи Андреев пред BIG5: Путин показа къде е мястото на Борисов, който само в ЕС на пияния Юнкер може да е голям международник и велик политик

  Руският президент посрещна Бойко Борисов не като председател на ЕС, а като портиер, както самият български премиер се държа в Москва. ГЕРБ е основният наемник на олигархията, а Волен Сидеров и Красимир Каракачанов са маши в ръцете на коалиционните си партньори. Поправката „Домусчиев“ категорично е минала със съгласието на премиера. Подобни важни решения не могат да се вземат без одобрението на вожда. В България няма как да има нов проект, който да не е съгласуван с олигарсите, които държат медиите, каза пред BIG5 бившият депутат Методи Андреев. 

 • Четвъртък, 22 Февруари 2018 11:53
  Българските институции трябва да се евтаназират

  Преди по-малко от 5 месеца Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) изби 100 екзотични птици от столичния зоопарк, транспортирани от Европа. Изби ги заради, забележете – съмнения за птичи грип. Изби ги, в нарушение на два закона и прекрачвайки дори съдебно определение. И прославилата се крава Пенка щяха да я убият, щото се е разходила до Сърбия.
  Хайде сега, кажете ми, как хората от Ямболско да повярват на същата тая БАБХ, че в района им има епидемия от чума по дребните преживни животни? Ами, няма да повярват, защото доверието на хората в БАБХ, а и във всички институции по принцип, е на възможно най-ниската точка – нула. Закономерното сриване на институциите, вследствие на поголовната некадърност, нехайност, а и корумпираност в ръководните им нива, доведе дотам, че хората не искат да имат нищо общо с институциите. Има една огромна група хора, които са направили трудния избор да се справят сами, те казват на институциите: „Не ни помагате, тогава не ни и пречете.“

  Сред тези хора е и баба Дора от Шарково. Баба Дора не я интересува европредседателството, вероятно не знае и какви са тия Западни Балкани. Баба Дора живее единствено със своите кози, те са пълноценен заместител на липсващите близки и деца. Козите са нейните близки, козите са нейните деца и неслучайно всички те имат своите имена. Екзотичните птици от столичния зоопарк нямаха имена, нямаха си своята баба Дора, която да ги защити. Те бяха ничии деца. Между другото, засега оцеляват единствено козите на баба Дора, защото, представете си, имало „медиен интерес“ към нея.

  Начинът, по който се извърши евтанизирането на животните в Ямболско, показа не само некадърност, а и безчовечност, уродливост дори. Институциите, които изпълниха задачата по евтанизирането, очевидно не съзнаваха, че убиването на животните е като смъртна присъда и за техните стопани. „Да влизам и аз в трапа“, каза една от жените фермерки. Никой предварително не поговори човешки с тези хора, никой не даде нармално обяснение дали евтанизирането е единственото решение, още по-страшно – държаха хората насила извън домовете, докато вътре избиваха „децата им“. Заради блокадите, от БАБХ са влизали в стопанствата дори през нощта, за да умъртвяват животните. Това ли се нарича хуманно умъртвяване? Не, така убиват психопатите. И въобще, такъв ли обществен договор сме сключили – да ни представляват психопати?

  Тоталната липса на доверие в институциите доведе дори до вътрешно убеждение у мнозина, че изтребването на животните е част от план за обезлюдяване на района, последвано от заселване на бежанци.
  Всъщност, случващото се в Ямболско за пореден път показва едно – голяма част от българските институции трябва да бъдат евтанизирани, Системата, която ни убива, трябва да бъде евтанизирана. За да започнем да я съграждаме начисто и наново. За да я има България.

Оставете коментар