Събота, 23 Юни 2018
Четвъртък, 22 Февруари 2018 11:53

Евгений Бакърджиев излезе от прахта, слух го превърна в координатор на структурите на партията на Слави Трифонов

Пред репортер на BIG5 бившият вицепремиер от правителството на Иван Костов нито отрече, нито потвърди за връзка с новия проект на шоумена.

Вицепремиерът от правителството на Иван Костов – Евгений Бакърджиев, е спряган за координатор, който ще гради структурите на бъдеща партия на Слави Трифонов. Пред репортер на BIG5 обаче бившият строителен министър нито отрече, нито потвърди новината за поста в новия политически проект.

"Не се занимавайте с глупости!", отсече Валякът, като по този начин по-скоро потвърди информацията на BIG5.

След като влезе в политиката с подкрепата na Меглена Кунева на президентските избори, както и с кандидатката си за депутат във Варна и референдума, който организира, шоуменът направи необичаен подбор на бъдещи политици с необичаен кастинг.

Анализатори очакват Трифонов да се включи още по-активно в предстоящите избори за евродепутати, както и на местния вот догодина. Колегите му нееднократно намекнаха по време на предаванията, че през август изтича договорът на „Шоуто на Слави“ с БТВ, а водещият се закани с думите: „Ще видите какво ще се случи след август!“.

Евгений Бакърджиев пък отдавна търси своя политически реванш и може би това е моментът, в който ще се завърне в политиката, след като дълги години беше в изгнание, след като беше в черния списък на министрите на Костов, които бившият премиер смени.

Бакърджиев оглави „Български демократичен съюз „Радикали“, но така и не успя да пробие отново в политиката. Той е и един от собствениците на столичния хотел „Хемус“. За последните 10 години обаче така и не стана ясно, как той стана съсобственик на апетитния имот в кв. „Лозенец“.

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 22 Февруари 2018 11:53
  Убиха трима депутати от партията на Ердоган

  Нападението е било извършено в град Суруч, където членовете на ПСР участвали в дейности от предизборната кампания

 • Четвъртък, 22 Февруари 2018 11:53
  БТВ отсвири концерта на Слави в Лондон

  Конкурентата BGonAIR направи реклама на Трифонов. 

 • Четвъртък, 22 Февруари 2018 11:53
  Слави реши окончателно – ще прави партия!

  Политически наблюдатели припомнят, че още през лятото на 2017 г. Слави беше решил да създаде партия, която той и сценаристите му лансират от няколко години насам

  Енергията и обществените очаквания към тв водещия трябва да бъдат трансформирани в политически проект, който да се яви на парламентарни избори, да влезе в Народното събрание и там да се опита да реализира политическите си цели.

  Шоуменът Слави Трифонов вече е решил окончателно да прави партия. Решението за създаването на новата политическа формация е било взето категорично в последните дни, когато почти ежедневно темата е била обсъждана от екипа на „Шоуто на Слави“, научи Епицентър.бг.

  На разговорите е било отчетено, че енергията и обществените очаквания към тв водещия трябва да бъдат трансформирани в политически проект, който да се яви на парламентарни избори, да влезе в Народното събрание и там да се опита да реализира политическите си цели.

  Политически наблюдатели припомнят, че още през лятото на 2017 г. Слави беше решил да създаде партия, която той и сценаристите му лансират от няколко години насам. Тогава той написап писмо до медиите, в което обяви, че ще събира "хора, които да управляват страната". Обещаваше да ги намери, да ги представи, а хората сами да решат дали те са достойни да заместят сегашната политическа класа. Според него сегашните управници демонстрират некомпетентност и арогантност.

Оставете коментар