Понеделник, 18 Юни 2018
Събота, 03 Март 2018 11:54

И Гинка като Лиляна - извади чанта за една торба пари

Бъдещата шефка на тока на 3 млн. души Гинка Върбакова се изфука в парламента с луксозна скъпа чанта. Кандидат-енергоразпределителката смени зелена жилетка с рокля и си направи прическа, преди да отиде в Народното събрание. Купувачката на ЕРП-то очевидно си е взела поука от коментарите в социалните мрежи, че със старата визия най-малко прилича на милионерка. Производителката на зелена енергия от фотоволтаици бе заложила на модерното за сезона млечносиньо. Гинка бе избрала манто в бебешкия цвят с дължина около коляното и елегантна малка черна рокля, макар и с прекалено "вечерно" деколте. Неин придружител, вероятно сътрудник, й помогна да съблече мантото в Зала "Изток" на парламента и я следваше неотлъчно по петите, където и да мръднеше в парламентарните кулоари по време на почивката. Гинка от Пазарджик, каквото нарицателно й лепнаха, заби и черешката на тортата към тоалета - черна чанта от Ермес, според познавачи на модните марки. Справка с цените на бранда показва, че моделите варират между 8 и 30 хил. долара. Чантата е очевидно от класическия модел на марката - "Кели". Моделът е кръстен на легендарната Грейс Кели. 

Бизнесдамата явно се учи от министърката по европредседателството Лиляна Павлова, която показа стил и се изтупа с дамска чанта, която струва между 3 и 5 000 евро през 2017 г. Пиарката на Корнелия Нинова Бояна Бозаджиева тогава се възхити от стила на Павлова, но възнегодува срещу икономическата пропаст помежду им. Тогава Бозаджиева написа във фейсбука си: 

"С ръка на сърцето - ценя високо вкуса на Лиляна Павлова за чанти. На снимките е с вечната класика на Chanel? (около 5000 €) и Prada❤️️ (около 3700€), но липсва шарматният й Dior, чиято стойност доближава Smart-a, който карам...

Или както казва любимата (явно и на двете ни) Коко Шанел: In order to be irreplaceable, one must always be different..."

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 03 Март 2018 11:54
  Подмениха Гинка с кравата Пенка! Да живее журналистиката! Да помага Борисов

  Бойко Борисов спасява света и лъвчетата в разградския зоопарк. Да се намеси и в казуса с животинката, която чака теленце. Сериозните теми брутално се забиха от колеги в ъгъла заради откровени глупости. След няколко месеца може да нямаме ток, да не е качествен, да е скъп и да ни правят дискотека, но трябва да спасим кравата Пенка. Умишленото новинарско затъмнение винаги води до апокалипсис.  

 • Събота, 03 Март 2018 11:54
  Ако смъкнем цената на тока, може да последваме съдбата на Венецуела

  Повишането на цената на тока с 1.7% се анонсира по телевизията като "енергиен удар". Бога ми, това е даже по-ниско от инфлацията. Направо да го намаляваме тока със 17%, да фалира цялата енергетика и да сме спокойни, че комунизмът се е върнал и всичко е без пари?

  Между другото, във Венецуела пробваха миналата година същото с водата - и останаха без вода даже в столицата. Изглежда на нашето племе му е къса паметта и поне веднъж на 20 години трябва да остава къде без ток, къде без вода, къде без парно.

  Владимир Каролев, фейсбук

 • Събота, 03 Март 2018 11:54
  Михаил Константинов: Както си говорим, че имаме много ток, така ще останем на тъмно след 10-15 години

  „Реакторите на АЕЦ „Козлодуй” са пред изтичане на лиценза”, каза проф. Михаил Константинов. По думите му те са пред закриване, защото в противен случай ни грозят огромни глоби, тъй като реакторите няма да отговарят вече на критериите.

Оставете коментар