Вторник, 23 Април 2019
Четвъртък, 15 Март 2018 13:05

След поредния театър Сидеров прости на Симеонов: Съученици сме, Русия може да ни обедини

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров явно вече е преглътнал вече обидите към православната вяра и руския патриарх, защото се примири, че между тях с Валери Симеонов различията ще си останат, но коалицията и управлението ги задължават да продължат заедно.

И вече зае позицията, че ако се поиска оставката на вицепремиера от НФСБ, това ще рече разваляне на коалицията. Преди дни обаче в тв интервю Сидеров беше категоричен, че оставката на Симеонов не означава разпад на коалицията. Днес отрече да я е искал.

Били сме съученици, минали през какво ли не, махна с ръка атакистът. На въпроса дали това означава, че Русия няма да ги раздели, той предрече: "Русия може да ни обедини". Но посъветва коалиционния партньор да почете малко по-внимателно за Крим, понеже той бил там с АТАКА, по време на референдума и можел да го ограмоти, че не е имало никакво насилие и нвикаква руска окупация. И се отметна, че никога не е искал оставката на вицепремиера от НФСБ. Минаваме през различни фази, обобщи философски ситуацията Сидеров, който призна, че се е обадил вчера да честити рождения ден на съученика си Валери Симеонов. Волен Сидеров изказа и похвала към президента за показното на висилката, като призна, че и той може да успее да го направи след няколко тренировки може би. Цветанов, ако може, също да го направи, за да се изравни по точни управляващата коалиция с президента, направи си майтап още лидерът на АТАКА.

Оставете коментар