Вторник, 23 Април 2019
Събота, 17 Март 2018 10:58

Жорж Ганчев: Бойко Борисов започна да се ревнува сам

Преди да стане кмет на София настоящият премиер ме е молил да кажа някоя добра дума в медиите за него. 

Народният трибун Жорж Ганчев отново изригна с неподражаемия си стил. Той беше поканен в БТВ да коментира президентското възлизане на държавния глава Румен Радев на лоста. "Президентът е един щастлив човек. Ние с Кольо Парамов му дадохме нашите гласове за човек с доказана биография. Трябва да му се поклоним на този човек. Никой не ми се обади да ми благодари", отбеляза Ганчев. Бившият кандидат-президент допълни, че не очаква след интервюто му обаждане от Корнелия Нинова или от Румен Радев.

"Посланието на президента с коремното възлизане е: Здрав съм, искам да работя и не можете да се конкурирате с мен. Щях да бъда президент през 91-ва, ако имаше нормална държава. Държавният мъж е много умен и жената до него е много свястна. Ние сме велик народ с велик ген. Разликата между президента и военния министър физически е от небето до земята. Ние в момента сме в бутафорна република. Премиерът Бойко Борисов е човек, който е способен да бъде нужен на България. Не може един човек да бъде всичко - изтънчени маниери, и т. н., но той се учи в движение и успява. Той дава добър пример за мъжкарство, но сам се ревнува. Викал ме е в кабинета си като кмет, да ме моли да кажа благи думи за него", каза още Ганчев.

Доналд Тръмп е много странна птица. С него трябва да се говори с уважение. Той банкрутира 4 пъти. Американският пиар е най-евтината драма на Земята. Вече не хваща дикиш. Путин е човек на народа, трениран. Говори три западни езика. Спортува непрестанно, добър рибар. Той свири на пиано. Имаше достойнството да се разведе официално. Каза: Аз съм отдаден на Русия. Консолидира хората, които искат да робят за Русия. Моите движения на света са докоснали най-важните хора на планетата.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар