Понеделник, 20 Май 2019
Сряда, 04 Април 2018 11:41

Байрактаров: Заплашват ме адвокати на омбудсмана!

Днес станах за пореден път жертва на саморазправа поради изразяването на мнението си относно работата на определени институции. След публично изразената ми позиция за пасивността на омбудсмана с мен се свързаха лица, представящи се за адвокати, защитаващи действията на омбудсмана.

Тези адвокати на дявола отправиха своите заплахи към мен в опит да ме спрат да изразявам свободно мнението си. Днес вече е налице и първата мярка срещу мен. Блокиране на електронната ми поща. Електронният адрес е предоставен от мен за кореспонденция с много държавни и международни институции. В папките на електронната ми поща се съдържа и изключителна важна информация, свързана с редица мои журналистически разследвания, както и информация касаеща важна кореспонденция с различни институции. Отбелязвам, че ми е трудно да определя действията на доставчика ABV, тъй като ми се случва за първи път. Но най-малкото едностранните действия ме озадачават. Още повече ме озадачават и цитираните причини от доставчикът на услуги,
странно е и съвпадението със заплахите от адвокатите на дявола. Но явно в България всяко различно мнение в защита на обществото трябва да бъде наказано, а вероятно съм засегнал и интереси за милиарди левове на банковите лобита и различни монополни организации!

Димитър Байрактаров, Фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар