Сряда, 17 Октомври 2018
Понеделник, 23 Април 2018 14:42

Политологът Иво Мирчев стресна мутра от Варна (Снимки)

Според информация на BIG5 колата принадлежи на Митко Черния, който е известен сутеньор от Варна. 

Политологът Иво Мирчев стана участник в поредната нелепа случка. Докато си търси място на паркинг във Велико Търново, мутри го заплашват, защото ги е помолил да си дръпнат лимузините, с които са заели 5 паркоместа. Без кой знае каква изненада, след сигнал до телефон 112, никой не идва да му помогне, а за оказалия се в "компанията" на дебеловратите Мирчев остава само да импровизира и да се моли да разберат, че не живеем в 1995 г. и навсякъде снимат камери. Според информация на BIG5 двете коли с четирите седмици в номерата са собственост на Митко Черния от Варна, който е известен сутеньор в морската ни столица и се занимава с момичета, които работят в Германия. Вижте целия разказ от сблъсъка с мутрите на Иво Мирчев: 

"Мислите си, че мутрите са изчезнали? Или МВР се бори с тях? Днес на път за Варна спирам в McDonald's Велико Търново. Няма нито едно място за паркиране. Но пък 5 места са заети от два автомобила, а ресторантът е наобиколен от 7-8 мутри (явно шефът яде вътре). Отварям аз прозореца и отправям молба към най-умно изглеждащата да премести едната лимузина, за да мога да паркирам. Мутрата очевидно е в шок от тая молба и около 5 секунди опитва да я осмисли. Накрая ми казва... "да изчезвам да не стане лошо", разказа Мирчев във Фейсбука си. 

"Аз естествено им правя снимки и се обаждам в полицията, защото не считам за нормално през 2018 г. да ни се случват тези неща. Мутрите са впечатлени от нахалството ми да искам да освободят излишно заетите паркоместа и ме наобикалят. Полиция не дойде. Обаждането на 112 бе безсмислено. Малко преди да започне комуникацията на примитивно ниво, ги посъветвах да са внимателни, защото има камери на паркинга... В крайна сметка 20 секунди след случката те се бяха изпарили. Подозирам, че се респектираха от 7 г. Мартин, който бе с мен и им каза, че не иска да вижда мутри. P.S. Ще черпя този, който успее да свали записите от видеокамерите на Макдоналдс във Велико Търново", разказа още политологът.

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 23 Април 2018 14:42
  Блок в Търново се разпада след саниране за половин милион лева

  Плочките по фасадата падат, а при всеки дъжд мазетата се пълнят с вода

  Две години след саниране блок във Велико Търново е в плачевно състояние. Въпреки че за ремонта са изразходвани половин милион лева, плочките по фасада вече се рушат, а при всеки дъжд мазетата на хората се пълнят с вода, стана ясно от репортаж на BulgariaOnAir.

  Сградата е една от многото санирани по програма "Енергийна ефективност". Блок №3 на ул. "Райчо Николов" във Велико Търново е една от първите санирани сгради в града.

  За половин милион лева била направена изолация на блока, подменена е дограмата и са освежени общите части. Днес обаче плочките по фасадата падат. Хората веднага потърсили фирмата изпълнител на проекта, но никой не откликва на сигналите им.

 • Понеделник, 23 Април 2018 14:42
  Търновският митрополит Григорий "пренаписа" Библията, добави в Свещеното писание на християните и Велико Търново

  Великотърновският митрополит Григорий "пренаписа" Библията по време на тържествата по повод 110 години от Независимостта на България. В Старопресолната столица отчето чете от свещената книга на християните, но в един момент в нея се появи и името "Велико Търново", което предизвика смут сред гостите. Президентът, премиерът и лидерите на парламентарните групи поздравиха народа за днешния празник. 

 • Понеделник, 23 Април 2018 14:42
  Нагъл полицай чупи, обижда и заплашва млади футболисти в собствения им апартамент (Видео)

  Скандалното видео се появи във "Фейсбук". На него ясно се вижда как груб полицай заплашва и обижда юноши на ФК „Етър” и ФК „Локомотив” Дряново.

  Ето и пълният текст на публикацията във "Фейсбук"

  "Видимо "мъж" не комплексиран и сигурен в себе си, служител на районно управление "Полиция” - Велико Търново, влиза на адрес без разрешително, нито преди това да е бил на същия, и отправил устно предупреждение заради усилена музика. Бити са млади момчета таланти, без да е оказана съпротива, на възраст 15-16 години- играчи на двата футболни клуба ФК „Етър”, и Фк „Локомотив” Дряново. Чупи покъщнина с ритници, (стола който се вижда на пода).. „Слезте долу като мъже я се вижте какви сте уе ще ви почупя от бой всичките като мастии тука” (иска да слязат долу да се бият ли)!? ..Иживявайки се като деспот, и вече опиянен от режима които е наложил, видимо задаващ въпроси по този начин, за момента в които му се отговори, да се възприема като акт на неподчинение – тръмплин и оправдание, от които да отскочи и продължи с девиантното си поведение, което явно му харесва предвид енергията която влата, поставяйки децата в положение, че и да мълчат и да отговорят то боя продължава! То как родната полиция възпитава младежта: псувни, закани, шамари и просташко поведение, по такъв брутален и нецивилизован начин!? С какво впечатление ще останат младите хора от органите на реда, дали след тази сцена на диктат, която им предстаави милиционера ще станат читави граждани на демократичното общество и ще уважават повече реда, законността и онези, които я представят и пазят? Грубиянщина и простащина и насилие в българските институции, грубиянщина, простащина и агресия в българската полицията.. Защо така? Къде е грешката? Може би тръгва от мантрата „ И аз съм прост, и вие сте прости“..Минава през парламента и институциите и се приземява на всеки квадратен сантиметър в България. А после се чудим, защо два милиона млади души се изнесоха от родината.. Поради опит да бъде потулен случая, от колеги на’ героя’, даваме гласност, и отправяме апел към треньорите и фен клуба на двата отбора – обединение в защита правата на битите и унижени млади спортисти от органите на реда. И преди повечето от вас да започнат да изливат неадекватните си коментари проглушавайки, колко важна е социалната справедливост или само това как са вдигали шум, докато истинският ви интерес е незначителен, освен в случаите когато сте засегнати лично по някакъв начин, нека не забравяме че това са все още деца, а за тях истински важен е само примера които им се дава!"

  Вижте скандалното видео

Оставете коментар