Петък, 20 Юли 2018
Сряда, 02 Май 2018 17:12

Само в BIG5: Министър Порожанов яхна чисто нова "Тесла" (Снимки)

Земеделският министър се оказа любител на луксозните еко автомобили

 

Румен Порожанов си купи чисто нова кола "Тесла". BIG5 видя придобивката на земеделския министър, който кръстосва столичните булеварди с еко автомобила си. Подобни "бижута" вървят между 120 и 160 хил. лева. 53-годишният Порожанов си е сложил тузарски номер. От обкръжението на бившия служебен финансов министър споделят, че е доволен от придобивката си и не спира да разказва колко добре вози. Оказа се, че аграрният ни министър е фен на електромобилите и на екологията. Вижте новата американска кола на Румен Порожанов:

 

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 02 Май 2018 17:12
  Гавра на Румен Порожанов: Хората ме разбраха. Животновъдите изумени: Не сме се разбирали за нищо, само той така си мисли!

  Гаврата с животновъдите в района на Странджа продължават. След като избиха 4000 овце и кози и оставиха хората в района без работа, земеделският министър Румен Порожанов се опита да представи кабинета и министерството в добра светлина. По думите му вчера той лично се е разбрал с животновъдите. Те обаче разкриха, че за нищо конкретно не са се разбирали и явно само той е е останал с такова впечатление.

 • Сряда, 02 Май 2018 17:12
  4-ма гавази вардят "Бугати"-то на Ваньо Алексиев, той пести от застраховка, докато Софи Маринова го дебне като хищна хиена

  Певицата се колебае да "хвърли ли око" на баровеца или да си остане гадже с Гринго

 • Сряда, 02 Май 2018 17:12
  Явор Нотев стана постоянна мишена на депутатите, превърна се във възпитател

  БСП и ГЕРБ се изпокараха за млякото на децата. 

  Депутатите буквално се гаврят със заместник-председателя на парламента Явор Нотев от "Атака". На днешното заседание, на което беше изслушан земеделският министър Румен Порожанов. Нотев се опита да въведе ред в пленарната зала, но удари на камък. Помоли 4 пъти депутати до входа да си седнат по местата и да спрат да говорят. Те се направиха на ударени и продължиха лаф муфабета си. Наложи се зам.-председателят да се помоли на квесторите да ги изгонят да си говорят в кулоарите, или просто да си седнат по местата. 

  Управляващи и опозиция пък се скараха за храните. 

  "От ГЕРБ посегнаха на млякото на децата". Това заяви от трибуната на парламента Георги Стоилов от БСП, който прочете деклрация от името на парламентарна група. "На 23 май 2018 г. с постановление 84 на Министерски съвет е прието допълнение и изменение и допълнение на Наредбата за условията и реда за прилагане на схеми за предоставяне на плодове и зеленчуци и на мляко и млечни продукти в учебните заведения. Става въпрос за схемите "Училищен плод“ и "Училищно мляко“. На инат се приема нормативен акт, който създава сериозно безпокойство за това дали все пак българските деца ще имат достъп до плодове и млечни продукти. Кой носи отговорност за закъснението за липсата на каквато и да е комуникация с тези, които досега са изпълнявали тези ангажименти и са доказали възможността да реализират програмите. Наредбата е предизвикала множество жалби. С тази наредба се създава монопол на някои производители", категоричен беше Стоилов.

  "Не сме нарушили, какъвто и да е интерес с промените в Наредбата за схемите за хранителни продукти в учебните заведения", отговори от своя страна министър Румен Порожанов. "Въпросът за изменението на постановлението и респективно наредбата безспорно целят даване на възможност на производителите да бъдат част от тази схема. Тази възможност беше дадена още преди 2016 г., но с обратно изменение в наредбата по време на служебното правителство, тя беше отнета. Наредбата е пусната за съгласуване публично в началото на месец април. Направени са няколко срещи при вицепремиера Валери Симеонов, който е имал бележки по нея и част от тях са отразени", разкри земеделският министър.

Оставете коментар