Четвъртък, 24 Септември 2020

Понеделник, 28 Май 2018 12:55

Ремонтите на Марешки разгневиха варненци, запълва дупки като доброволци на бригада в родно село (Снимки)

Зам.-председателят на парламента Веселин Марешки обяви, че започва да ремонтира пътищата в морската ни столица през април с думите: „Искаме да покажем, че не може във Варна да живеем в кочина, а заслужаваме добър живот. Това го направих с картела за горивата. Не е трудно, когато няма безхаберие, цинизъм и корупция. Тези дупки трябва да се запълват от общината, а не някой да краде. Докато не го правят, ще ги запълваме ние. Запълваме ги с технология със студен материал, има го по света. Всяка дупка ни струва по 200 лева, тази улица ще ни излезе 1500 лева, защото ще ги запълним всичките. Но има и малки дупки, по 100 лева".

Варненци са ядосани на опитите на Марешки, с които само предизвиква задръствания и пречи на движението. Те сравниха опитите му за пътно строителство със самодейна бригада, която, заради липса на пари, си ремонтира улиците в селата.

BIG5 публикува снимки от ремонтите. Оставяме на читателите, без какъвто и да е коментар, да преценят работата, която е свършил аптекарският бос. В профила му във фейсбук почитателите му започнаха да се изказват за качеството на ремонтите...  

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар