Понеделник, 21 Януари 2019
Четвъртък, 31 Май 2018 09:46

Масови убийства на животни заляха България!

Изроди трепят кученца - възмездие няма! Държавата си затваря очите, а убийствата на животни са се превърнали в извратена игра на садисти. Случаите, които се показват във фейсбук, валят, а броят на лумпените с всеки ден се увеличава.

"Да ви съжалявам ли? Да ви помагам ли? Нищо не заслужавате! Добри хора хранеха няколко малки бебета на уж скрито място и днес намират 3 от тях мъртви. Това бебе е намерено ето така - удушено с червена панделка. Децата наблизо са казали, че убиецът е дете от помощното училище в близост". Не мога да повярвам, че това е дело на нормален човек. Отказвам да слушам обяснения от сорта на "Това е просто куче. И това е дете, то не разбира." Убийците на животни, стават убийци на хора в бъдеще. Тези невинни души не получиха шанса да живеят, да са щастливи, да бъдат обичани". Това написа Йоанна Драгнева от Търговище, но е само капка от океана с подобин сигнали във фейсбук. 

Беяз Мехмед пък разказва и показва за брутално прегазено куче, което захвърлено в тревата. Случаят е от село Енчец, Кърджалийско. Той е показал микробуса и шофьора, който е убил и оставил кучето. 

Изроди масово продължават да избиват кучета. Най-пресният пример е приютът в Гоце Делчев, за който BIG5 ви разказа. Там по отвратителен начин се гаврят с живите същества. Държавата в същото време не предприема нищо. Няма зоополиция, нлипсват наказания за убийствата, а кучетата буквално са се превърнали в мишена на ненормалници, които са си измислили странно ненормално забавление.  

Кучето от Тръговище

Прегазеното животно в село Енчец, Кърджалийско

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 31 Май 2018 09:46
  Кърджалийци срещу казино на метри от училище

  Държавната комисия по хазарта без отговор на две жалби

 • Четвъртък, 31 Май 2018 09:46
  Бивш общински съветник прати сигнал до ЦИК срещу кмет от ГЕРБ на областен град, иска оставката му

  Гинекологът преглежда пациентки, след като преди това приема в другия си кабинет в общината граждани и решава проблемите на Търговище.

 • Четвъртък, 31 Май 2018 09:46
  Промяна в държавата? Абсурд, когато учителките са първи кукли на снимките с властта

  Премиерът Бойко Борисов посети Търговище и Шумен миналата седмица. Беше и в Първо основно училище "Христо Ботев", където провери как вървят ремонтите след пожара в сградата. Политолози, социолози, коментатори не спират да говорят как трябва да се промени системата. След хиляди думи обикновено рецептата винаги е една - в образованието му е майката! 

  Какво образование обаче получават например децата в ОУ "Христо Ботев" в Търговище, което е малка част от огромната представителна извадка на някои учители в страната? Родна картинка - директорът на училището обикаля с премиера и му показва как кипи трудът, учителките чакат министър-председателя с букетче гербери, асфалтира се дворът с излъскана машина, за да се види размаха на общината, Бойко Борисов не спира да прегръща кмета Дарин Димитров, областният управител Митко Стайков декламира за постиженията и бъдещите идеи като на Априлски пленум на БКП, а анализатори продължават да ни разказват как ще се оправим чрез просвета. 

  Това не е частен случай, а обикновена обиколка на премиера из страната. По подобен начин всъщност се държат с родните политици повечето хора от държавната администрация. При Борисов се оплакват колко е не искат да идва Нинова, при Нинова - колко няма пари при Борисов, пред Волен плюят по Валери, а пред Валери - цялата държава. Учителките от "Христо Ботев" са само пример, който потвърждава тезата на политолози и социолози, които без да правят сложни сметки с анкети от 1000 души, могат да си направят равносметка защо няма промяна. Защо проблемът им с кофти образованието у нас все е на първи план и все няма решение. 

  Ако още като малък гледаш как класната ти се снима с Бойко, как му подаряват цветя, как трябва да ти купят нови дрешки, защото идва премиерът, как трябва да се държиш прилично, да не говориш, да не вдигаш шум, камо ли да се уригнеш или още по-тежки провинения... Така се възпитават деца, които един ден ще ви определят бъдещето и някои от тях ще ви повтарят за лошото образование и за глупавите нови анализатори, които пак ще повтарят колко е лошо образованието, чиято жертва са станали. Времената, колкото и да звучи банално, все повече приличат на соца и на мутренската ера на прехода, когато вождовете се посрещаха с префънцунени стихчета за Георги Димитров и букетчета за закичени със злато батковци. Следващия път, когато учителите излязат на протест, нека първо да си извадят селфитата с властта. Която и да е била тя! 

  Михаил Йорданов

Оставете коментар