Вторник, 22 Януари 2019
Събота, 02 Юни 2018 11:19

Владимир Кузов стана член на ДПС, готвят го за шеф на софийската организация на партията

Бившият депутат от коалиция "Атака" Владимир Кузов е станал член на ДПС. Това научи репортер на BIG5 от хора в централата на партията. 

Освен това, той е спряган за шеф на софийската организация на Мустафа Карадайъ и на почетния председател Ахмед Доган. За да засили своята либерална политика, ДПС е приела Кузов, а целта е да се привлекат повече хора с различна сексуална ориентация и свободно мислене. 

Бившият депутат е станал част от партията преди десетина дни. Има идея дори да бъде издигнат в йерархията и да бъде предложен за евродепутат на предстоящите избори догодина. Новото му амплоа има връзка и с Истанбулската конвенция, която така и не приехме заради текстове за джендърите. 

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 02 Юни 2018 11:19
 • Събота, 02 Юни 2018 11:19
  Управляващото мнозинство се разпадна заради F-16. НФСБ се обяви против

  Правителството иска от парламента да подпише празен чек в сделката за изтребителите, заяви от парламентарната трибуна секретарят на ПГ на "БСП за България" Кристиан Вигенин.

  Депутатите гласуват днес предложението на кабинета за започване на преговори със САЩ за придобиване на 8 нови изтребителя F-16 без съобразяване с предварителната финансова рамка от 1 милиард и 800 милиона лева.

  Докладът за закупуване на Ф-16 влиза в пленарната зала след като вчера две парламентарни комисии - по отбрана и по бюджет и финанси, подкрепиха започването на преговори със САЩ.

  „Тези дебати са срамни и позорни. Ако Димитър Списаревски беше свидетел, щеше да се обърне в гроба“, заяви председателят на парламентарната група на НФСБ Валери Симеонов в пленарна зала по време на дебатите за даване на мандат на правителството за старт на преговори със САЩ за купуване на F-16.

  НФСБ категорично ще гласуваме против решението, то по никакъв начин няма да обезпечи суверенитета на българското въздушно пространство. Това каза народният представител от ПГ на „Обединени патриоти“ и лидер на НФСБ Валери Симеонов по време на дебатите по решението за преговори със САЩ за закупуване на самолети F-16.

 • Събота, 02 Юни 2018 11:19
  Кънчо Стойчев: Резултатите от евроизборите може да променят статуквото

  Сумарно експертите смятат, че евроскептиците ще заемат второто място в ЕП, активно се дискутира възможността дори да изместят ЕНП от първото място

Оставете коментар