Събота, 25 Май 2019
Неделя, 03 Юни 2018 09:02

34-годишен правоохранител е разстрелял бизнесмена в Слънчев бряг заради ревност

Задържан е мъжът, който вчера вечерта показно разстреля хазартния бос Коста Миджурин в Слънчев бряг и рани тежко приятелката му, съобщи кореспондентът на бТВ в региона. 

Основната версия за стрелбата е класически любовен триъгълник, заяви на брифинг главният секретар на МВР Младен Маринов.

Роденото през 1996 г. момиче на име Симона от Велико Търново е оперирано тази нощ и състоянието му е много тежко. То е работело в едно от казината на убития. Според информациите задържаният е бивш приятел на пострадалата и е притежавал оръжие като човек, който правоохранителните органи. В колата на хазартния бос са пътували още двама души - мъж и жена, които са основни свидетели. По Мерцедеса на бизнесмена е стреляно от друга кола, с която извършителят на престъплението е избягал. Заподозреният за убийството е задържан при опит да избяга в Турция.

Полицията снощи отцепи района, което значително затрудни придвижването на туристите в района.

55-годишният мъж има игрални зали в Слънчев бряг, Несебър, Бургас и Нова Загора. В бизнеса е от 1991 г., като не е известно да е имал конфликти с други от бранша – както на морето, така и във вътрешността на страната. Според местни медии, освен казина, той има хотел в Нова Загора и транспортна фирма.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар