Събота, 17 Ноември 2018
Вторник, 19 Юни 2018 10:16

Гавра! Веско Маринов пя на министерска инициативи за деца (Видео)

Тормозят хлапетата с музиката на бабите им. "Свършиха певците. Вече няма кого друг да поканим!", гневят се родители. 

На 13-и юни в Шумен стартира кампанията на МРРБ „Моят град е моята крепост“. Деца от Варна, Силистра, Русе, Търговище, Разград и Добрич се състезаваха. За тях беше подготвена викторина. Имаше и жури, което ги оценяваше. Председател беше самият министър Николай Нанков, който след това раздаде наградите. 

До тук няма нищо необичайно. Докато още в началото не се появиха водещите Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков. Двамата актьори забравиха, че са пред детска публика и в залата именно малките са най-важни. Вместо да се заиграят с тях, започнаха с излизането на сцената да рекламират абсолютно всички предавания на Магърдич Халваджия. Пропуснаха само "На кафе", защото очевидно е за над 18-годишни. 

Никой обаче не предполагаше, че кулминацията тепърва предстои. На сцената се появи не кой да е, а вездесъщият Веселин Маринов. Приятелят и любим певец на ГЕРБ имал концерт в Шумен на същата дата и инцидентно се отбил да забие "За теб, Българийо". Шлагерът не е лош, но особено откакто преди 9 години партията на Бойко Борисов взе властта, звучи на всяко тържество започна да омръзва. Друг е въпросът, че звучи скандално любимият певец на третата възраст да забавлява деца. Част от родителите са потресени, че освен това, в рамките на кампанията, която уж трябва да е посветена само за тях, се прави директна политическа пропаганда към бабите и родителите им, които са отишли да ги аплодират. В крайна сметка лъснаха звездите на Зуека, Рачков и Маринов, а хлапетата станаха свидетели на поредната недообмислена глупост.

Вижте участието на Веско Маринов 

Зуека и Рачков рекламират пред децата предаванията на Халваджиян

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 19 Юни 2018 10:16
  Оставката като фарс

  На мен от самото начало на сагата с Валери Симеонов ми е все тая ще подаде ли оставка тоя или не. И с оставката му, и без оставката му, едва ли нещо ще се промени към по-добро.

  Валери е подобен с останалите управници. Нали помните понятието „подобни триъгълници” от геометрията за 7-ми клас? Може и да е за 8-ми. Това няма значение.
  Валери ще се върне в събранието като депутат и ще продължи да е подобно вреден в качеството си на депутат, което е подобно на министър и вицепремиер.

  И няма никакво значение как изглежда и колко струва сделката за вицепремиерската му оставка между него и премиера. Никога няма да узнаем цената.
  Всички радости и щастия, предизвикани от тая предизвестена оставка, са напразни и безсмислени.

  Вицепремиерът Симеонов е мъртъв!

  Да живее депутатът и шеф на партия Валери!

  Със Симеонов, или без Симеонов, Борисов остава и си е същият.

  Любомир Кольовски, фейсбук

 • Вторник, 19 Юни 2018 10:16
  Валери Симеонов подаде оставка! Не искал да тежи на кабинета. Борисов я прие

  След близо месец протести на майките на деца с увреждания, вицепремиерът реши да се оттегли от поста си.

  В 19.55 часа Валери Симеонов лично съобщи пред медиите в Министерски съвет, че депозира оставката си: "Решението за оставката е лично - става въпрос за медийна кампания, която удря върху авторитета на правителството", заяви вицепремиерът. 

  По думите му тази кампания удря върху авторитета на правителството и се превръща в пречка за нормалното функциониране на управлението. "Не става въпрос за моята личност, не става въпрос за партията, на която съм ръководител, а за управлението на България“, каза още той по време на извънредния брифинг.

  „Благодаря за вниманието от ваша страна. Повиках ви, за да обявя пред вас моето лично решение да подам оставка в качеството си на вицепремиер на Република България в коалиционното управление на ГЕРБ и „Обединени патриоти“, допълни той. 

 • Вторник, 19 Юни 2018 10:16
  Борисов от Солун: Приемам поканата на президента Радев

  Премиерът Бойко Борисов прие поканата на президента Румен Радев, който по-рано днес го покани на среща, за да представи визията си за справяне с корупцията по високите етажи на властта:

  „Готов съм да приема лидера на ПП ГЕРБ Бойко Борисов и да изслушам неговата визия за справяне с корупцията по високите етажи на властта, за прекратяването на катастрофалния срив на инвестициите, за икономическото догонване на държавите от Централна и Източна Европа, които се откъснаха далече напред по темпове на икономически растеж и качество на живот”.

  Чрез поканата си президентът отговори на критиката на Бойко Борисов,  че е приел лидера на БСП Корнелия Нинова, която му представила "Визия за България” на БСП, а не приемал Менда Стоянова и Владислав Горанов, които да му представят вижданията си за промените в данъчните закони.

  В тази връзка днес Радев апелира: „Нека не бъркаме закон с визия. Вече много ясно поясних, че няма как президентът да обсъжда с депутати закони, които са в процес на изготвяне”.

  "Приемам поканата на президента. Надявам се, че до срещата ни държавният глава ще се запознае поне с четиригодишната ни визия за управление на кабинета, както и с доклада на Еврокомисията, и заедно да ги дискутираме!", заяви Борисов от Солун.

  Правителствената информационна служба официално обяви, че премиерът приема поканата на президента:

  „Във връзка с медийни запитвания информираме, че министър-председателят Бойко Борисов приема поканата на президента Румен Радев за разговор. Премиерът Борисов изразява надежда, че до срещата им държавният глава ще се запознае с четиригодишната програма за управление на кабинета, както и с последния доклад на Европейската комисия по Механизма за сътрудничество и проверка, за да ги дискутират заедно”. 

Оставете коментар