Вторник, 18 Септември 2018
Вторник, 19 Юни 2018 10:16

Гавра! Веско Маринов пя на министерска инициативи за деца (Видео)

Тормозят хлапетата с музиката на бабите им. "Свършиха певците. Вече няма кого друг да поканим!", гневят се родители. 

На 13-и юни в Шумен стартира кампанията на МРРБ „Моят град е моята крепост“. Деца от Варна, Силистра, Русе, Търговище, Разград и Добрич се състезаваха. За тях беше подготвена викторина. Имаше и жури, което ги оценяваше. Председател беше самият министър Николай Нанков, който след това раздаде наградите. 

До тук няма нищо необичайно. Докато още в началото не се появиха водещите Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков. Двамата актьори забравиха, че са пред детска публика и в залата именно малките са най-важни. Вместо да се заиграят с тях, започнаха с излизането на сцената да рекламират абсолютно всички предавания на Магърдич Халваджия. Пропуснаха само "На кафе", защото очевидно е за над 18-годишни. 

Никой обаче не предполагаше, че кулминацията тепърва предстои. На сцената се появи не кой да е, а вездесъщият Веселин Маринов. Приятелят и любим певец на ГЕРБ имал концерт в Шумен на същата дата и инцидентно се отбил да забие "За теб, Българийо". Шлагерът не е лош, но особено откакто преди 9 години партията на Бойко Борисов взе властта, звучи на всяко тържество започна да омръзва. Друг е въпросът, че звучи скандално любимият певец на третата възраст да забавлява деца. Част от родителите са потресени, че освен това, в рамките на кампанията, която уж трябва да е посветена само за тях, се прави директна политическа пропаганда към бабите и родителите им, които са отишли да ги аплодират. В крайна сметка лъснаха звездите на Зуека, Рачков и Маринов, а хлапетата станаха свидетели на поредната недообмислена глупост.

Вижте участието на Веско Маринов 

Зуека и Рачков рекламират пред децата предаванията на Халваджиян

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 19 Юни 2018 10:16
  Амбицията на Борисов била да станем финансов рай за инвестиции

  „Финансовата стабилност е нещо, което се оценява след време. Преди два месеца ние намалихме външния дълг на България. В първата двойка на Европа сме. Поколенията след нас имат 25% външен дълг. БВП расте и то трайно“, заяви премиерът Бойко Борисов по време на бизнес-закуската на Американската търговска камара.

  Темата на срещата е „Трансатлантическите отношения между България и САЩ в контекста на глобалните икономически промени“.

  „Аз се радвам, когато се откриват заводи, производства. Това е полезно за България. В сферата на земеделието и на ИТ сектора нещата се развиват изключително добре“, обясни премиерът. Той напомни е, че безработицата в момента е на най-ниските си нива. „В момента тя е под 5%. И сега дори трудно намираме работници“, добави Борисов.

  „22 години България е във валутен борд. Ние сме се научили да живеем в него, 2 лева=1 евро. 10% е плоският данък. В България има най – добрите условия за правене на бизнес“, напомни премиерът.

  Борисов не пропусна и да коментира темата Западни Балкани. „Тя беше сложена от България на масата“, напомни той и добави: „Това е най – сложната тема. В Западните Балкани имаме 4 – 5 стратегически играча“.

 • Вторник, 19 Юни 2018 10:16
  Цветанов и Сидеров канят президента на среща

  Ще питат държавния глава за Младен Маринов

 • Вторник, 19 Юни 2018 10:16
  Провал: Борисов „открива“ училище, децата отиват в друга сграда за първия учебен ден

  Бойко Борисов отиде да инспектира училище, негов кмет и верен директор го убедиха, че днес първият учебен ден ще започне нормално. Оказа се обаче, че децата трябва да учат на километър по-далече, заради ремонти. 

Оставете коментар