Сряда, 18 Юли 2018
Вторник, 19 Юни 2018 10:16

Гавра! Веско Маринов пя на министерска инициативи за деца (Видео)

Тормозят хлапетата с музиката на бабите им. "Свършиха певците. Вече няма кого друг да поканим!", гневят се родители. 

На 13-и юни в Шумен стартира кампанията на МРРБ „Моят град е моята крепост“. Деца от Варна, Силистра, Русе, Търговище, Разград и Добрич се състезаваха. За тях беше подготвена викторина. Имаше и жури, което ги оценяваше. Председател беше самият министър Николай Нанков, който след това раздаде наградите. 

До тук няма нищо необичайно. Докато още в началото не се появиха водещите Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков. Двамата актьори забравиха, че са пред детска публика и в залата именно малките са най-важни. Вместо да се заиграят с тях, започнаха с излизането на сцената да рекламират абсолютно всички предавания на Магърдич Халваджия. Пропуснаха само "На кафе", защото очевидно е за над 18-годишни. 

Никой обаче не предполагаше, че кулминацията тепърва предстои. На сцената се появи не кой да е, а вездесъщият Веселин Маринов. Приятелят и любим певец на ГЕРБ имал концерт в Шумен на същата дата и инцидентно се отбил да забие "За теб, Българийо". Шлагерът не е лош, но особено откакто преди 9 години партията на Бойко Борисов взе властта, звучи на всяко тържество започна да омръзва. Друг е въпросът, че звучи скандално любимият певец на третата възраст да забавлява деца. Част от родителите са потресени, че освен това, в рамките на кампанията, която уж трябва да е посветена само за тях, се прави директна политическа пропаганда към бабите и родителите им, които са отишли да ги аплодират. В крайна сметка лъснаха звездите на Зуека, Рачков и Маринов, а хлапетата станаха свидетели на поредната недообмислена глупост.

Вижте участието на Веско Маринов 

Зуека и Рачков рекламират пред децата предаванията на Халваджиян

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 19 Юни 2018 10:16
  Премиерът признал пред Валери Симеонов, че е зависим от братя Домусчиеви и се страхува от тях

  "ГЕРБ продаде държавата за 58 милиона лева". Това заяви на брифинг в Народното събрание Валентин Касабов от НФСБ, а аргумент му са промени в Закона за обществените поръчки, свързани с БМФ и Кирил Домусчиев. Поправката спестявала на Домусчиев дълга от 58 млн.лв., които трябваше да плати на държавата според съдебното решение. Била е внесена от гербера Данаил Кирилов и позволява действие за минал период, като така спестява парите на Кирил Домусчиев.

 • Вторник, 19 Юни 2018 10:16
  Борисов освободи земеделски зам.-министър

  Премиерът Бойко Борисов освободи със своя заповед зам.-министърът на земеделието Цветан Димитров, съобщиха от правителствената пресслужба. Решението на премиера е взето след срещата на министъра на земеделието, храните и горите Румен Порожанов с представители на протестиращите животновъди.

  Министър-председателят Борисов разпореди на министър Порожанов да освободи също така директорa на дирекция „Животновъдство“ Златка Възелова, директорa на Дирекция „Директни плащания и идентификация на земеделските парцели“ Георги Праматаров, както и съветника на министъра Бойко Синапов.

  Оставките на тези служители бяха поискани по-рано от недоволни животновъди. Фермери протестират пред Министерския съвет. Освен за оставките на служители в земеделското министерство, те настояват за повече пари за сектора, и за промяна на политиката, водена до момента. На протеста пред правителствената сграда бяха излети около 100 литра овче мляко, запалена беше и овча вълна.

 • Вторник, 19 Юни 2018 10:16
  Наградиха любимата водеща на премиера, Борисов връчи приз на Валери Симеонов за борба със сивата икономика

  Наградите на Асоциацията на индустриалния капитал в България се превърнаха в другарска вечеринка, на която бяха наградени все хора, които са близки или любими по някакъв начин на властта. Водещата на рубриката „Чети етикета” на bTV Биляна Гавазова беше отличена с наградата „Икономика на светло” от Асоциацията на индустриалния капитал в България. Тя получи приза от вицепремиера Валери Симеонов. Той пък беше награден от премиера Бойко Борисов в категория "За нормативен акт или административна практика, които водят до ограничаване на сивата икономика и подобряване на бизнес средата".

Оставете коментар