Вторник, 18 Юни 2019
Понеделник, 02 Юли 2018 13:59

Сидеров открива център за усвояване на евросредства до офиса си в родния Ямбол

Съгражданите му се питат къде са високите доходи на патриотите, които обещаха преди изборите

Волен Сидеров и министърът на икономиката Емил Караниколов откриха информационен център, в който представители на Главната дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност”, Агенцията за малки и средни предприятия и Агенцията за инвестиции ще запознават предприемачи от Ямбол и региона с възможностите за кандидатстване по проекти и финансиране на техния бизнес.

Лидерът на "Атака" се похвали във фейсбука си, че иницативата е изработена с министър Караниколов. По думите му участието на Обединени патриоти в управляващата коалиция давала вече резултат. Идеята за изграждане на информационния център била на ръководството на "Атака", а офисът в Ямбол е на улица „Раковски“ № 5, до постоянната приемна на Сидеров. 

Съграждани на атакиста обаче са скептични и коментират, че това е най-вероятно поредният безсмислен проект, за който се харчат народни пари. Гражданите не се интересуват от пясъчните замъци, които строи правителството, а къде са обещанията на патриотите да направят минималните пенсии, както обещаха преди парламентарните избори. 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар