Четвъртък, 13 Декември 2018
Понеделник, 02 Юли 2018 13:59

Сидеров открива център за усвояване на евросредства до офиса си в родния Ямбол

Съгражданите му се питат къде са високите доходи на патриотите, които обещаха преди изборите

Волен Сидеров и министърът на икономиката Емил Караниколов откриха информационен център, в който представители на Главната дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност”, Агенцията за малки и средни предприятия и Агенцията за инвестиции ще запознават предприемачи от Ямбол и региона с възможностите за кандидатстване по проекти и финансиране на техния бизнес.

Лидерът на "Атака" се похвали във фейсбука си, че иницативата е изработена с министър Караниколов. По думите му участието на Обединени патриоти в управляващата коалиция давала вече резултат. Идеята за изграждане на информационния център била на ръководството на "Атака", а офисът в Ямбол е на улица „Раковски“ № 5, до постоянната приемна на Сидеров. 

Съграждани на атакиста обаче са скептични и коментират, че това е най-вероятно поредният безсмислен проект, за който се харчат народни пари. Гражданите не се интересуват от пясъчните замъци, които строи правителството, а къде са обещанията на патриотите да направят минималните пенсии, както обещаха преди парламентарните избори. 

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 02 Юли 2018 13:59
  Първан Симеонов: Отхвърлянето на машинното гласуване е политически срам

  Това, което стана с машинното гласуване, е политически срам. Аз съм анализатор, но мога да изразя и гражданска позиция. Това каза политологът Първан Симеонов – изпълнителен директор на „Галъп интернешънъл“, по време на дискусия "Избори-прозрачност и доверие", организирана от президента.

  „Срам – от политическа гледна точка. Невъзможно е това нещо да се замита под килима всяка година, изборен цикъл след изборен цикъл. Ясно е, че това не може да стане сега и веднага, но трябва да има визия. Властта е склона да не си разваля спокойствието“, изтъкна още той, цитиран от "Фокус"

  Според Първан Симеонов, за да се ограничат проблемите в избирателния процес, президентството трябва да излъчи такъв сигнал.

  „Какво правим при тези демографски обстоятелства в страната? Хората в България разбират все по-малко какво значи образованието и какви знания трябва да имат. Имам едно генерално притеснение, всичко, което трябва да правим, е да улесняваме процеса“, коментира още политологът.

 • Понеделник, 02 Юли 2018 13:59
  Тренд: ГЕРБ и БСП са с разлика от процент и половина

  43% са на мнение, че 2019 г. ще бъде добра година за България, а малко под една четвърт (23%) имат по-скоро лоши прогнози

 • Понеделник, 02 Юли 2018 13:59
  Румен Радев: Има предпоставки за компрометиране на изборите

  На дискусията в Президентството не дойдоха представители на ГЕРБ, "Обединени патриоти" и Прокуратурата.

  Искам да обсъдим всички тези проблеми, които създават предпоставки да се компрометира самия изборен процес, заяви президентът Румен Радев в увода си на дискусията "Избори - прозрачност и доверие" в Президентството. 

  "Има такива предпоставки, затова в обществото трябва да има дебат, защото най-важното, според мен, е да има прозрачност – където я няма, съответно може да настъпят тези негативни процеси", продължи президентът.

  Румен Радев предложи да се разгледа темата за въвеждане на видеонаблюдение в секционните избирателни комисии. Това според държавния глава ще осигури прозрачност при броенето на бюлетините.

  Проблемите в изборния процес се разширяват чувствително, има сигнали как се подменят протоколи, каза още президентът по време на дискусията.

Оставете коментар