Четвъртък, 19 Юли 2018
Петък, 06 Юли 2018 08:55

Шок! Любимата водеща на премиера излиза във ваканция, зарязва рубриката си до септември

Рубриката "Чети етикета" в сутрешния блок на БТВ излиза във ваканция. Новината съобщи водещата Биляна Гавазова. Припомняме, че след като в едно свое изказване пред журналисти Бойко Борисов заяви, че любимото му предаване е "Чети етикета", от медията побързаха да направят отделна шапка и редовно излъчване на Гавазова в ефира. Потребителското островче в телевизионния океан няма да се излъчва до септември. 

Пред медията има огромен проблем. Медията трябва да измисли достоен заместител на потребителската рубрика, която радва министър-председателя, който отново няма да си взима отпуска през лятото, а най-вероятно сутрин ще гледа сутршни блокове. Премиерът предупреди и своите министри да не прекаляват с почивките и ги предупреди, че през целия август иска кворум в Министерски съвет. 

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 06 Юли 2018 08:55
  Наградиха любимата водеща на премиера, Борисов връчи приз на Валери Симеонов за борба със сивата икономика

  Наградите на Асоциацията на индустриалния капитал в България се превърнаха в другарска вечеринка, на която бяха наградени все хора, които са близки или любими по някакъв начин на властта. Водещата на рубриката „Чети етикета” на bTV Биляна Гавазова беше отличена с наградата „Икономика на светло” от Асоциацията на индустриалния капитал в България. Тя получи приза от вицепремиера Валери Симеонов. Той пък беше награден от премиера Бойко Борисов в категория "За нормативен акт или административна практика, които водят до ограничаване на сивата икономика и подобряване на бизнес средата".

 • Петък, 06 Юли 2018 08:55
  Репортерка с уникално откритие в БТВ новините: Реките се наводниха! Този език вече за нищо го нямаме

  Репортерката на БТВ Николета Хаджийска се изцепи с уникална "констатация" в цемтралните новини. Тя предаде, че след бурите, които отново заливат България, са се наводнили реките. 

  Странната новина възмути писателя Христо Стоянов, който коментира във фейсбука си лапсуса на репортерката. "Ох, ами ако дойде тука и види как морето се е наводнило край Варна... Направо ум ще й зайде... Този език вече за нищо го нямат. И това не е вече лапсус, това е непознаване на езика. Баба ми бе неграмотна, но, освен че не знаеше какво е лапсус, тя също така не го правеше. Защото знаеше до съвършенство езика... Толкоз...".

  Христо Стоянов

 • Петък, 06 Юли 2018 08:55
  БТВ отсвири концерта на Слави в Лондон

  Конкурентата BGonAIR направи реклама на Трифонов. 

Оставете коментар