Вторник, 23 Април 2019
Петък, 06 Юли 2018 08:55

Шок! Любимата водеща на премиера излиза във ваканция, зарязва рубриката си до септември

Рубриката "Чети етикета" в сутрешния блок на БТВ излиза във ваканция. Новината съобщи водещата Биляна Гавазова. Припомняме, че след като в едно свое изказване пред журналисти Бойко Борисов заяви, че любимото му предаване е "Чети етикета", от медията побързаха да направят отделна шапка и редовно излъчване на Гавазова в ефира. Потребителското островче в телевизионния океан няма да се излъчва до септември. 

Пред медията има огромен проблем. Медията трябва да измисли достоен заместител на потребителската рубрика, която радва министър-председателя, който отново няма да си взима отпуска през лятото, а най-вероятно сутрин ще гледа сутршни блокове. Премиерът предупреди и своите министри да не прекаляват с почивките и ги предупреди, че през целия август иска кворум в Министерски съвет. 

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 06 Юли 2018 08:55
 • Петък, 06 Юли 2018 08:55
  БТВ с нов Ленински съботник, пак вършим работата на държавата, докато гледаме политически пиар

  За осма поредна година БТВ прави кампанията "Да изчистим България". Тя повече обаче прилича на Ленински съботник от времето на соца, в който и тогава трудоваците трябваше да вършат работата на отговорните за чистотата на страната. 

  Единствената разлика е, че днес се включват политици, журналисти и загрижени общественици, които се надпреварват да застанат пред камерите и да покажат колко са загрижени за държавата и за екологията. Всички те слагат ръкавици и започват да се дупят в градинки, за да види народът после колко много работа са свършили, а някои от тях дори нямат съвестта да си признаят, че са оцапали много повече България, отколкото простака, който си хвърля фаса на земята и торбичката с боклук от терасата. 

  Тази година се засаждат и 12 000 дървета. Поредната фалшива пиар акция! Ако дори 5% от тях се хванат, ще бъде своеобразен рекорд. Всичко изглежда обаче много мило и филантропско - министри, депутати, кметове, общинари запретват ръкави, хващат метли и лопати, народът плаче пред телевизора, че все пак и те са хора, припознават се, казват си "е, крал е, ама виж, че и той е човек". Всъщност става въпрос за огромна демагогия и глупава реклама.

  България няма толкова спешна нужда да се чисти от такива боклуци, а от другите. Защото и другите европейски столици не са цвете (особено в метрото бием доста от тях). Не можем да се изчистим от демагозите, от фалшивите герои, от боклуците в политиката. Все още няма подобна кампания, но все повече анализатори споделят, че предстои. Още през 2019 г. 

  Васил Василев

 • Петък, 06 Юли 2018 08:55
  Бареков за Хекимян: Навремето вместо да учи занаята, той задяваше операторите в нюзрума

  Публикуваме думите на евродепутата без редакторска намеса:

  "Антоне бре, Хекимяне, мила моя наследницо, не е Цвета Караянчева първият “мъж” у държавата ни. Техничарка, кърджалийка, ама....Радев е, бре. Президентиот.

  Навремето, вместо да крадеш занаята, ти задяваше операторите в нюзрума на БТВ.

  Правило едно за “водещия” - преди да ти поднесе Ани Тодорова сценария, вземи, че прочети Конституцията. Тънка книжка, проста работа, ама написана от сравнително по-умни хора от мен и от теб, моме."

  Николай Бареков, фейсбук

Оставете коментар