Сряда, 08 Юли 2020

Четвъртък, 26 Юли 2018 11:19

Екшън: Волен Сидеров и Валентин Касабов се сбиха в парламента

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров и депутатът Валентин Касабов от НФСБ изпуснаха нервите си и влязоха в ръкопашна схватка в стаята на парламентарната група в Народното събрание. 

Сидеров стоял подпрян на стол, а Касабов, минавайки покрай него, силно го изблъскал. В стаята на патриотите в Народното събрание се носят страшни крясъци, но никой не излиза от вътре. „Според мен се държи неадекватно. Вчера говори някакви несъстоятелни неща, че аз не съм председател на групата. Аз съм председател на групата и съм избран от цялата група, включително от него. Ако на него не му харесва, да напусне групата", каза Сидеров по адрес на Валентин Касабов. Според него това е рупор на Валери Симеонов, тъй като Касабов няма капацитет за самостоятелна дейност. 

На въпрос какво ще последва след като Валентин Касабов го е бутнал, Сидеров отговори: „Аз, ако искам да го бутна, точно за пет секунди ще бъде в състояние на нокдаун“. Той посочи, че с болни хора, няма да се занимава, защото ще си сложи грях на душата. „От моя страна нищо няма да последва“, допълни председателят на ПГ на „Обединени патриоти“. Според него, след като Валентин Касабов не признава групата, трябва да я напусне или да си търси лекар. Сидеров посочи, че Касабов е човек, който не може да се владее.

Това се случва минути преди обявяването на извънредния коалиционен съвет на управляващите партии при премиера Бойко Борисов. Припомняме, че през последните дни напрежението между "Атака" и НФСБ ескалира около лобисткия закон за приватизация. Волен Сидеров дори поиска оставката на Валери Симеонов като вицепремиер и заяви, че ще го съди, ако не му се извини за обвиненията, че подкрепя законопроект, който обслужва бизнесмена Кирил Домусчиев. 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар