Четвъртък, 14 Ноември 2019
Сряда, 01 Август 2018 17:34

Почина директорът на Изпълнителна агенция автомобилна администрация

На 55 години почина директорът на Изпълнителна агенция автомобилна администрация Красимир Сребров, научи BIG5. Сребров имаше тумор на мозък с разсейки, а близки споделят, че през последните месеци състоянието му се е влошило.

Той беше назначен  на поста си миналата година. Сребров бе заместник изпълнителен директор на автомобилната администрация. Беше в системата от 2014 г. Бил е директор на Регионална дирекция „Автомобилна администрация“ – Търговище и след това – главен инспектор към Главна дирекция „Автомобилна инспекция”. До юни 2017 г. беше началник на автомобилната администрация в Плевен. 

Сребров имаше професионален опит и в системата на МВР, а по-късно и в охранителния бизнес. Беше собственик на фирма за охрана в Търговище "Дервента СОТ". Той е с магистърски степени по международни икономически отношения и журналистика. Сребров е и професионален състезател по конен спорт. В края на 90-те се пробва в политиката като част от Българския бизнес блок на Жорж Ганчев и малко не му достигна, за да стане депутат.

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 01 Август 2018 17:34
  Почина режисьорът Павел Васев

  Известният български режисьор и ръководител на Българския културен център в Москва Павел Васев почина след дълга битка с инсулта

 • Сряда, 01 Август 2018 17:34
  Внезапно почина Валери Тарандов

  Юристът, бивш зам.-министър на правосъдието, си отиде от инфаркт в Испания

 • Сряда, 01 Август 2018 17:34
  Надя си отиде…

  Почина дъщерята на Маргарита Петкова – Надя

Оставете коментар