Неделя, 23 Септември 2018
Петък, 17 Август 2018 08:23

Нападнаха бивш зам.-министър на туризма

Нападнаха бившия зам.-министър на туризма Бранимир Ботев в дома му снощи край Варна. Според него покушението е заради интервю, което дал за Bulgaria on air.

В разговора той остро критикура министъра на туризма Николина Ангелкова. В сутрешния блок на bTV заяви, че не е охраняван от НСО. За случая Ботев разказа, че снощи след 10 ч. вечерта няколко души с качулки нахлули в дома му. 

Един от синовете му забелязва престъпниците и започва да вика. Покрай мястото на инцидента минала кола, като шофьорът осветил мястото. Това подплашило нападателите и те избягали. Ботев посочи, че бандата ще си получи заслуженото.

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 17 Август 2018 08:23
  След материал на BIG5.BG министър Ангелкова глоби концесионера на плаж “Централен” в Слънчев бряг с 32 000 лв!

  Министър Ангелкова размаха пръст на концесионерите-нарушители! Закани се да скъса договори, ако не вземат мерки.

  След сигнал на сайтът BIG5.BG за серия от брутални нарушения от страна на концесионера на плаж "Централен" в Слънчев Бряг, министърът на туризма Николина Ангелкова взе драстични мерки и глоби консеционерът със 32 000лв.

  На концесионера на плажа "Слънчев бряг - Централен" Министерството на туризма е наложило неустойка в размер на 32 000 лева заради нарушения. Това съобщи пред журналисти днес в курортния комплекс министър Николина Ангелкова.

 • Петък, 17 Август 2018 08:23
  Ангелкова завежда дело за клевета срещу Бранимир Ботев

  Николина Ангелкова съобщи, че ще заведе дело срещу бившия зам.-министър на туризма Бранимир Ботев, чийто дом беше атакуван вчера във Варна. Според Ангелкова е недопустимо намесването на името ѝ по случая от самия потърпевш, който свърза атаката срещу семейството му с изказванията, които е направил срещу политиката на ведомството. Ботев директно обвини Ангелкова, че манипулира данните за броя на туристите и подчерта, че е допуснала монопол в туристическия сектор. 

  Тя на свой ред отговори, че ще го съди, защото е свързал името ѝ с мафията, което нямало нищо общо с истината. Ангелкова допълни, че се съсипва и имиджа на българския туризъм чрез подобни изказвания.  

 • Петък, 17 Август 2018 08:23
  Като в детската градина: Сидеров започна да дразни Симеонов с номера и пакости

  Волен се среща с най-големия враг на Министър Шум, атакува крепостите му в Бургас

Оставете коментар