Сряда, 24 Април 2019
Петък, 24 Август 2018 12:08

Нинова отговори на Антон Тодоров: Изисква се огромен талант, за да сринеш търговския регистър и да блокираш икономическия живот в страната

Корнелия Нинова отговори на бившия депутат Антон Тодоров, който призова прокуратурата да я окове в пранги и обяви, че БСП завижда на ГЕРБ. Лидерът на БСП отговори на атаката от страна на автора на книгата "Шайка" и заяви, че не е лесно да бъдат излъгани 250 000 души. 

"Вчера беше интересен ден. Само намек за прокурорско погалване по главата на вожда възпламени до такава степен шайката, че забравиха какво казва един от тях през 2013 г.: "Дойде време да платим сметката за цирка, който ни осигури Бойко Борисов. Все по-често ще се сещаме за "Буда" и ще осъзнаваме, че страната ни се управлява от второразреден бандит. Борисов трябва да лежи в затвора". Ето за тези метаморфози, безпринципност, интереси, пари, власт и цинизъм на прехода ви предлагаме разговор и воля да ги спрем във "Визия за България". За 29 години този преход създаде политико-олигархичната прослойка от всички партии, за която няма значение кой е на власт, важно е да си на хранилката". Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във фейсбука си. 

"Що се отнася до успехите на Борисов и нашата "завист", да ви кажа, то си е за "завиждане". Изисква се огромен талант, за да успееш за десет дни да сринеш търговския регистър и да блокираш икономическия живот в страната, да ти фалира клон на застрахователно дружество и да ограбиш 250 000 души, френската лаборатория да ти каже, че няма чума, след като си избил животните на хората, и да обявиш,че през октомври ще вдигнеш цената на газа с 15 процента. Талантлив премиер, как да не му завидиш. Насреща му да тичаш, не можеш да го стигнеш...", пише още Нинова. 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар