Неделя, 16 Юни 2019
Понеделник, 17 Септември 2018 12:09

Цветанов и Сидеров канят президента на среща

Ще питат държавния глава за Младен Маринов

Зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов и лидерът на „Атака“ и председател на ПГ на ОП Волен Сидеров съобщиха пред журналисти какво е решено днес на Коалиционния съвет при премиера Бойко Борисов. Председателят на Комисията за регулиране на съобщенията Росен Желязков е новият кандидат за министър на транспорта.

„Разгледахме няколко теми на днешния съвет“, съобщи Сидеров. Една от тях е да бъдат осигурени шкафчета за всички първолаци за сметка на бюджета.

Обсъждано е и увеличаваме на заплатите на държавните служители с 10%. Коалиционен съвет реши всеки месец да има допитване до всички министри и да се излиза пред медиите с ясни отчетни данни какво е свършено и какво се смята да се свърши. „Ние имаме програма, но понякога се губи погледът, остротата и затова всеки месец ще се прави едно представяне“, поясни Сидеров.

Относно неподписаното искане от президента Румен Радев за освобождаването на Младен Маринов от поста на главен секретар на МВР, Сидеров и Цветанов помолиха чрез медиите държавният глава да стори това и го поканиха на среща, в която да бъде изяснено всичко.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар