Вторник, 23 Октомври 2018
Четвъртък, 11 Октомври 2018 16:39

Гриша Ганчев плати 8 милиона за емблемата на ЦСКА

След двегодишна битка сагата около емблемата и активите на фалиралото дружество "ПФК ЦСКА АД" е пред финал. Днес официално фирмата "Ред Енималс" плати 8 милиона лева, обещани по време на търга за емблемата, и тя вече е собственост на ЦСКА на Гриша Ганчев.

Официалната фейсбук страница на ЦСКА веднага написа: „Отново у дома! Ние сме ЦСКА!”.

На сайта на клуба е публикувано следното съобщение със заглавие „Емблемата е наша! Ние сме ЦСКА”:

"Армейци, ЦСКА е велик клуб и ще остане такъв за поколения напред. Клуб, който се бори честно на зеления терен и отстоява своето достойнство. В последните години получихме много некоректни удари отвсякъде.

Сега отново сме свидетели как законите на страната се погазват.

Свидетели сме как незаконно един недвижим имот е вкаран без никакво правно основание в активите на фалиралото дружество.

Свидетели сме на явна измама от страна на синдик Дора Милева и съпричастно нежелание и пасивност на съдия Мария Райнкинска да реагира адекватно и коригира тази несправедливост.

Въпреки всички тези обстоятелства, ние заявяваме официално:

ЦСКА върна своята емблема! Сумата е платена, поетият ангажимент е изпълнен, дадената дума е спазена!

ЦСКА е над всичко, нека заедно го върнем там, където заслужава!"Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 11 Октомври 2018 16:39
  ЦСКА плаща милион евро за африкански супер бързак! Ето как Ганчев осигури сделката

  Босът на ЦСКА Гриша Ганчев е осигурил невероятен талант от Нигерия. Става въпрос за 19-годишен играч, който има страхотни физически качества. Той е бил развиван в частна футболна школа в африканската държава. Младежът бяга 100 метра за 10,6 секунди.

  Това е страхотна скорост за футболист, която ще му позволи да надбягва защитниците без проблем.

  Въпросният талант играе като лек нападател, или дясно крило. Пробван е и на върха на атаката. Откупната му цена е била 1 милион евро, които Ганчев ще плати. Нигерийската школа ще си запази 25 процента от трансферните права, съобщава 7dnifutbol.bg.

 • Четвъртък, 11 Октомври 2018 16:39
  Военният министър оправи футбола: За юбилея на ЦСКА ще летят между 1 и 2 хеликоптера, ще помоля МВР да се погрижи за Левски

  Военният министър Красимир Каракачанов се погрижи за футболното първенство. След като пусна авиацията за юбилея на ЦСКА, обеща да говори с колегата си от МВР Валентин Радев, ако са министри през 2019 г., да се погрижи за 105-тата годишнина на "сините". "Не мога да издребнявам. Левскар съм, но ЦСКА 50 години е бил отбор към армията. Ще пуснем между 1 и 2 хеликоптера. Всичко ще ни струва между 1500 и 2000 лева", обясни вицепремиерът. Председателят на ВМРО скастри феновете на Левски, които го попитаха защо не пусне авиация и за 75-годишнината от раждането на Гунди над "Герена". Той допълни, че червеният тим е бил 50 години към армията и припомни, че дори го пише в абревиатурата на тима.

  Той допълни, че армията е в готовност да изпрати хеликоптер или със самолет, който да прибере болната ни от рак сънародничка Теди от Турция. Припомняме, че тя се подлъга по шамани и отиде да се лекува чак в Бразилия. 

 • Четвъртък, 11 Октомври 2018 16:39
  ЦСКА скочи срещу съдията депутат за равенството с Левски

  Мениджърът на ЦСКА - Стойчо Стоилов, отново съзря конспирация, както и съдийска помощ за "сините", след като отборът от "Българска армия" стигна до равенство 2:2, макар че водеше на почивката с 2:0.

  "Какво да ви кажа, съжалявам, че отново трябва да говорим за съдийство... То бе факторът да се добере Левски до равенството. Три път се спестява жълт картон на Яблонски. Борим се с много фактори, не само футбол. Господин Ганчев вчера го каза много правилно", заяви Стоилов след мача.

  "Защо Лудогорец да не е замесен в този мач?! Лудогорец и Левски са едно цяло, та те са с един спонсор. В нашето ДНК е да играем всеки мач за победа. От две години ни пречат странични фактори", добави шефът на "Армията". Припомняме, че на вчерашното дерби главен съдия беше депутатът от ГЕРБ Стефан Апостолов. Към него имаше и претенции от левскарите, които обаче не бяха толкова сериозни, какво от страна на вечния съперник. Колеги на Апостолов се шегуват, че е куражлия, след като си е избрал две професии, в които вечно хората са недоволни от работата ти.

Оставете коментар