Неделя, 21 Юли 2019
Понеделник, 05 Ноември 2018 15:33

Бареков: “Глобалният пакт” на ООН е заплаха за цивилизацията, човечеството и в частност България

Като евродепутат и българин питам: Кой нареди на българския посланик в ООН вече да подкрепи пакта и да участва с положително становище в неговото обсъждане!?

Няма безопасна миграция, защото тя унищожава цели народи и държави и от двете страни. Глобалният Пакт за безопасна, организирана и редовна миграция” на ООН е заплаха за България, заплаха за човечеството, заплаха за цивилизацията, заплаха за Европа. Това заявява в социалните мрежи евродепутатът Николай Бареков по повод заявената позиция от външната ни министърка България да ратифицира Пакта (виж тук).

Ето целият текст на Николай Бареков:

Вече пръв го заявих на Заседание на Делегация на АСП в Европарламента. Предупреждавам и Българското правителство! “Глобалният Пакт за безопасна, организирана и редовна миграция” на ООН е заплаха за България, заплаха за човечеството, заплаха за цивилизацията, заплаха за Европа.

Този неолиберален глобалистки пакт цели унищожаването на европейските народи и европейската раса в полза на икономическите кръгове, зад които прозират интересите на Сорос от превръщането на човечеството в аморфна маса работна ръка без произход, род и родина.

Няма безопасна миграция, защото тя унищожава цели народи и държави и от двете страни. Едните губят хората си, другите насилствено променят народа си. Заличават се цели държави.

Няма “организирана миграция”, защото това е трафик. Както няма и легални наркотици. Това е нонсенс.

Вътре в пакта са вкарани множество твърдения, които са застрашаващи за европейските древни народи. “Добро и неизбежно явление” и “положителен глобален феномен” - това миграцията НЕ е, защото тя е точно обратното.

Миграцията се ражда от ужас и ражда ужас!

Ако българското правителство иска да отвори врата към Ада, ще подкрепи този Пакт на Конференцията в Мароко на 10-11 декември.

Седмица по-рано аз ще бъда единственият български политик, поканен да участва на годишната среща Европа- Африка-Пасифик-Атлантик в Бенин, Африка и ще говоря против Пакта.

Натискайте правителството да не продава България!

Американският президент Тръмп предупреди ЕС за този пакт: По-добре внимавайте за себе си! Има ли кой да го чуе?

Като евродепутат и българин питам: Кой нареди на българския посланик в ООН вече да подкрепи пакта и да участва с положително становище в неговото обсъждане!?

източник: Николай Бареков, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар