Вторник, 26 Март 2019
Понеделник, 05 Ноември 2018 15:33

Бареков: “Глобалният пакт” на ООН е заплаха за цивилизацията, човечеството и в частност България

Като евродепутат и българин питам: Кой нареди на българския посланик в ООН вече да подкрепи пакта и да участва с положително становище в неговото обсъждане!?

Няма безопасна миграция, защото тя унищожава цели народи и държави и от двете страни. Глобалният Пакт за безопасна, организирана и редовна миграция” на ООН е заплаха за България, заплаха за човечеството, заплаха за цивилизацията, заплаха за Европа. Това заявява в социалните мрежи евродепутатът Николай Бареков по повод заявената позиция от външната ни министърка България да ратифицира Пакта (виж тук).

Ето целият текст на Николай Бареков:

Вече пръв го заявих на Заседание на Делегация на АСП в Европарламента. Предупреждавам и Българското правителство! “Глобалният Пакт за безопасна, организирана и редовна миграция” на ООН е заплаха за България, заплаха за човечеството, заплаха за цивилизацията, заплаха за Европа.

Този неолиберален глобалистки пакт цели унищожаването на европейските народи и европейската раса в полза на икономическите кръгове, зад които прозират интересите на Сорос от превръщането на човечеството в аморфна маса работна ръка без произход, род и родина.

Няма безопасна миграция, защото тя унищожава цели народи и държави и от двете страни. Едните губят хората си, другите насилствено променят народа си. Заличават се цели държави.

Няма “организирана миграция”, защото това е трафик. Както няма и легални наркотици. Това е нонсенс.

Вътре в пакта са вкарани множество твърдения, които са застрашаващи за европейските древни народи. “Добро и неизбежно явление” и “положителен глобален феномен” - това миграцията НЕ е, защото тя е точно обратното.

Миграцията се ражда от ужас и ражда ужас!

Ако българското правителство иска да отвори врата към Ада, ще подкрепи този Пакт на Конференцията в Мароко на 10-11 декември.

Седмица по-рано аз ще бъда единственият български политик, поканен да участва на годишната среща Европа- Африка-Пасифик-Атлантик в Бенин, Африка и ще говоря против Пакта.

Натискайте правителството да не продава България!

Американският президент Тръмп предупреди ЕС за този пакт: По-добре внимавайте за себе си! Има ли кой да го чуе?

Като евродепутат и българин питам: Кой нареди на българския посланик в ООН вече да подкрепи пакта и да участва с положително становище в неговото обсъждане!?

източник: Николай Бареков, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 05 Ноември 2018 15:33
 • Понеделник, 05 Ноември 2018 15:33
  58% глобални лъжи по случай 8-ми март

  Или кой плаща за художествено тълкуване на факти със съмнителен произход?

 • Понеделник, 05 Ноември 2018 15:33
  Орбан нарече критиците си „полезни идиоти"

  Унгарският премиер настоява за реорганизация на миграционната политика на Европейския съюз

  Министър-председателят на Унгария Виктор Орбан остава в конфронтационен курс с Европейската комисия в Брюксел, обобщават в редакцията на австрийския ежедневник Die Kronen Zeitung, коментирайки последните изявления на лидера на Будапеща, в които той определя критиците като „полезни идиоти“, съобщава „Фокус”.

  Изданието подчертава, че Орбан настоява за реорганизация на миграционната политика на Общността.

  „Нуждаем се от метод, който ни позволява да живеем заедно, въпреки различните гледни точки. Ето защо проблемите, произтичащи от миграцията, трябва да бъдат извадени от ръцете на Комисията“, категоричен бе унгарският премиер.

  Орбан се изказа в подкрепа на създаването на нова институция на европейско равнище: „Трябва да създадете отделен орган, в който да бъдат представени само министрите на вътрешните работи на Шенгенската зона. Както в случая с еврозоната, за която има отделен Съвет на финансовите министри. Всички въпроси, свързани с Шенгенската зона, следва да бъдат решавани по същия начин от професионалисти, а не от политици“, обясни Орбан.

  Противоречивият правителствен ръководител на Унгария не можа да устои на удара на критиците си в рамките на Европейската народна партия, които той определи като „полезни идиоти“, пише Die Kronen Zeitung.

  „Докато вярват в духовна борба, те служат на силните интереси на другите, дори и на нашите опоненти", коментира министър-председателят на Унгария.

  От редакцията примнят, че миналата седмица правителството в Будапеща започна кампания с полемични плакати срещу председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер. Будапеща го обвинява, че иска да задължи страните от ЕС да отслабят защитата на националните си граници.

  Поради противоречивата антиевропейска кампания, партията на Орбан - ФИДЕС, е заплашена с изключване от Европейската народна партия (ЕНП).

  Независимо от това, унгарският правителствен ръководител обяви още една антибрюкселска кампания, този път срещу заместник-председателя на Европейската комисия Франс Тимерманс. Той е водещ кандидат на Партията на европейските социалисти (ПЕС) на изборите през май и претендент за поста на председател на Комисията. На новите плакати нидерландският политик ще бъде изобразен редом до американския милиардер Джордж Сорос, подобно на постерите с Юнкер. „Ролята на Сорос в европейската политика не може да бъде пренебрегвана и всеки има право да знае, че Тимерманс е негов съюзник", увери Орбан.

  източник: focus-news.net

Оставете коментар