Вторник, 31 Март 2020

Сряда, 18 Март 2020 11:32

Трябва ли президента да поеме управлението на България по време на кризата?

Все повече граждани изразяват мнение на недоверие към така нареченият кризисен щаб, който уж мислел за всички нас, но не носи никаква отговорност.

Оказва се, че от щаба, зад който се е скрило правителството е много по-загрижен за банки и монополисти, на които трябва редовно да плащаме сметки, лихви и кредити, но в същото време трябва да стоим затворени по домовете си. Явно според щаба трябва да се превърнем в някакви вълшебници, които хем да не работят и да не генерират доходи, хем и да имат пари, за да плащат на банки и монополисти.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Някак си странно се грижи за нас този загрижен щаб. До момента хората виждат адекватно поведение само от президентската институция и президента Румен Радев. Освен това президента е полагал клетва, а така нареченият щаб не се знае пред кого и за какво се е клел. Освен това предстои да се приеме закон, който е внесен от Цвета Караянчева, с който ще се даде неограничена власт на щаба! Представяте ли си неограничена власт на щаба, който не носи никаква отговорност по закон! Няма да коментираме, че министерства и институции напрактика стават подчинени на орган (щаба), който липсва в конституцията.

Явно някой си прави експеримент с нас и ни налага нов ред на управление- управление на щаба! Щом правителството е неспособно да управлява, да подава оставка и управлението да се поема от президента и назначено от него правителство! Така е разписано в конституцията! 

източник: otupor.com

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 18 Март 2020 11:32
  Туркменистан забрани думата „коронавирус“, пази се с дим от билки

  Граждани, които се движат по улиците с маски и говорят за пандемията от коронавирус по света, рискуват да бъдат арестувани

   

 • Сряда, 18 Март 2020 11:32
  Борисов: Вървим по тънка нишка, все повече се притеснявам - далеч сме от справяне с епидемията

  Премиерът отвърна на упрека на президента Радев, че хазната е празна: Системите са пълни с пари. Иначе откъде даваме повече пари за Великден за пенсионерите, откъде въвеждаме правилото 60/40?

   

  Прoдължaвaм вce пoвeчe дa ce притecнявaм. В нaчaлoтo вcички cлушaхмe дoктoритe, чe тoвa e грип кaтo вcички грипoвe. Вcякaкви тeoрии чух прeз цялoтo тoвa врeмe - кaк щe дoйдe пик, кoлeктивни имунитeти... Дoвoлeн cъм, чe нaрeд c вcички лeки мeрки, кoитo тoгaвa бяхa и в нaш ущърб, тoгaвa c кoлeгитe нaпрaвихмe eдин oпeрaтивeн щaб, в кoйтo дa cлoжим хoрaтa, кoитo вcякa cутрин ce изпрaвят прeд вac, зa дa мoжe кoлкoтo e възмoжнo дa взимaмe нaй-прaвилнитe мeрки. Тoвa зaяви прeмиeрът Бoйкo Бoриcoв в LIVЕ включвaнe нa "Гocпoдaри нa eфирa".  "Живoтът гo дoкaзa кoлкo e билo нaврeмeннo и прaвилнo. Вчeрa Руcия въвeдe нaшитe мeрки, днec Кипър... Дoтук нaпрaвихмe прaвилнитe нeщa", дoбaви тoй. "Тoвa e нeщo нeпoзнaтo зa мeдицинaтa и зa cвeтa. Китaйcкият прeмиeр ми кaзa: Дaлeч cмe oт cпрaвянe. Cъщoтo кaзa и Мeркeл, и прeзидeнтът Путин. Към днeшнa дaтa cмe нaпрaвили вcичкo, кoeтo e нaпрaвeнo пo cвeтa. Вървим пo мнoгo тънкa нишкa - хeм дa ca ни cтрoги мeркитe, хeм дa дaдeм въздух нa oбщecтвoтo, зa дa нe ce пaникьoca. 

 • Сряда, 18 Март 2020 11:32
  Тия не се борят с вируса, приятели

  Колко от вас виждат в това медицина и колко - тотален контрол?

   

Оставете коментар